Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Μαγνησίας Λαμίας: Θερινό σινεμά με πανσέληνο (7/8)

ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΗ  ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ
Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΠΡΟΑΥΛΙΟΣ ΧΩΡΟΣ (ΦΥΤΩΡΙΟ)


Θερινό σινεμά με πανσέληνο


« Είναι κάτι  νύχτες με φεγγάρι, μες τα θερινά τα σινεμά, νύχτες που περνούν, που δεν θα ξαναρθούν με αγιόκλημα και γιασεμιά »
Είναι πανσέληνος απόψε και είναι ωραία!! Ανατολή του φεγγαριού.
    Το ολόγιομο  φεγγάρι, κρατάει αιώνες  γερά  την αίγλη του, για όσους ακόμα μπορούν να ονειρεύονται.
    Θελήσαμε να διοργανώσουμε μια όμορφη βραδιά, κάτω απ το φως του Αυγουστιάτικου φεγγαριού, αυτή τη φορά με θερινό σινεμά.  
    Μια πανσέληνο από όπου και να την δεις, ακόμα και από το μπαλκόνι του σπιτιού σου, σε μαγεύει με τη μεγαλοσύνη της και σου ακουμπάει  ευαίσθητες χορδές.
    Πόσο μάλλον όταν υπάρχει  και άρωμα από το θερινό σινεμά της νιότης σου με αγιόκλημα και γιασεμιά.
    Ελάτε στο νέο χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου, θα είναι  διαμορφωμένος έτσι ώστε να θυμίζει θερινό σινεμά. Για πρώτη φορά ο χώρος  θα γεμίσει  με κόσμο, ήχους, φωνές και  μουσική.
    Η ταινία που θα δείτε περιγράφει τον έρωτα  δύο νέων στην Σμύρνη  πριν το 1922 και φτάνει στις μέρες μας. Ανέβηκε φέτος στις αίθουσες με μεγάλη επιτυχία.
    Ελάτε λοιπόν μαζί μας σε μια ξεχωριστή βραδιά, που  θα γεμίσει την ψυχή σας. Γιατί « φεύγουν τα καλύτερα μας χρόνια, ώρα με την ώρα βιαστικά κι εκείνο που μένει τελικά, είναι κάτι νύχτες με φεγγάρι »
    Μπορείτε να γευτείτε καλοψημένο καλαμπόκι και αναψυκτικά, διότι διανύουμε την σαρακοστή της Παναγίας μας και βέβαια  γιατί πάμε θερινό σινεμά. Ώρα προσέλευσης 9,00 μ.μ                    
      
  Τιμή εισόδου  2 ευρώ

Με τιμή
Το Δ.Σ


                      Το Δ.Σ

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη