Καλοκαιρινές Εκδηλώσεις στη Δρυμαία Φθιώτιδας

Καλοκαιρινές Εκδηλώσεις στη Δρυμαία Φθιώτιδας

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΔΡΥΜΑΙΩΤΩΝ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
           Καλοκαιρινές Εκδηλώσεις στη Δρυμαία Φθιώτιδας
 Ένα πλούσιο δεκαήμερο διασκέδασης και ψυχαγωγίας για μικρούς και μεγάλους οργανώνει και για το φετινό καλοκαίρι ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος των Απανταχού Δρυμαιωτώναπό τις 15 έως και τις 26 Αυγούστου.
 Αθλητικές, πολιτιστικές εκδηλώσεις, βραδιές ιστορίας, και επισκέψεις σε αρχαιολογικούς χώρους, αλλά και σινεμά, έκθεση φωτογραφίας, φυσιολατρικές εκδρομές και πολλά ζωηρά παιχνίδια στόχο έχουν να ενισχύσουν τους δεσμούς των κατοίκων της Δρυμαίας και της γύρω περιοχής με το πολιτιστικό και το φυσικό περιβάλλον του τόπου μας.
 Ο Σύλλογος της Δρυμαίας καλεί όλους όσοι κατάγονται και μένουν στη Δρυμαία, αλλά και όλους όσοι θέλουν να γνωρίσουν το όμορφο χωριό του Καλλιδρόμου να περάσουν μαζί μας αξέχαστες στιγμές το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου.
 Υπενθυμίζεται ότι τα έσοδα διατίθενται για τους σκοπούς του Συλλόγου και την αποκατάσταση ιστορικών κτιρίων του χωριού μας από τις ζημιές που υπέστησαν εξαιτίας του σεισμού του 2013.
Σας περιμένουμε όλους!!!
 Η Πρόεδρος και το Δ.Σ.
 Λ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ 117 & ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ ΙΕΡΕΜΙΟΥ, ΤΚ 114 75 ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ. 210-6434416 – 6434516 FAX: 210-6434532
www.drymaia-syllogos.gr

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη