Το Εργατικό Κέντρο Λαμίας εκφράζει τη συμπαράστασή του στον αγώνα των εργαζομένων στην ΛΑΡΚΟ

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΜΙΑΣ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ 33/2016
ΕΔΡΑ: ΛΑΜΙΑ
ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΙΑΚΟΥ – ΤΗΛ: 6986108669   -  6973456959  
ergkelam@gmail.com                            http://ergatikokentrolamias.blogspot.gr/

Αριθ. Πρώτ.98                                                                               Λαμία 24/8/2017

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

Το Εργατικό Κέντρο Λαμίας εκφράζει τη συμπαράστασή του στον αγώνα των εργαζομένων στην ΛΑΡΚΟ, που παλεύουν για την κατάργηση του σκλαβοπάζαρου των εργολαβιών και ενσωμάτωση όλων των εργαζομένων  στην ίδια τη ΛΑΡΚΟ , με μόνιμη και σταθερή δουλειά, με πλήρη ασφαλιστικά και εργασιακά δικαιώματα,  ενάντια στις απολύσεις που δρομολογεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ επικαλούμενη την γνωστή επιχειρηματολογία ότι η απολύσεις δεν γίνονται από την ΛΑΡΚΟ αλλά από τον εργολάβο;
Καταγγέλλουμε τις μεθοδεύσεις και τη τρομοκρατία, που επιχειρούν ορισμένοι να ασκήσουν απέναντι στους εργαζόμενους  με στόχο να τους σταματήσουν να αγωνίζονται, να τους αναγκάσουν να δεχτούν μοιρολατρικά το σφαγιασμό της ζωής τους.
Προειδοποιούμε όλους αυτούς, που στέκονται απέναντι στους αγώνες των εργαζομένων και με όπλο «την υποταγή τους στις κυβερνήσεις που δημιούργησαν και συντηρούν το σκλαβοπάζαρο των εργολαβιών, την απλήρωτη και ανασφάλιστη εργασία» να μην  νομίζουν ότι θα επιβάλλουν «το φόβο και σιγή ασυρμάτου», ότι θα βρουν και  τους εργαζόμενους του Νομού, απέναντί τους.
Ο αγώνας των εργαζομένων για σταθερή δουλειά είναι και δικός μας αγώνας.
Είναι αγώνας, που συνδέεται με την ίδια τη ζωή μας και δε θα αφήσουμε κανέναν να βάλει τον αγώνα μας «στο γύψο» γιατί γνωρίζουμε πολύ καλά ότι μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να κερδίσουμε όσα μας αξίζουν με βάση τις ανάγκες που έχουμε.
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λαμίας, αξιώνει την άμεση επαναπρόσληψη των απολυμένων εργαζόμενων, καταβολή όλων των δεδουλευμένων, και ζητά την άμεση παρέμβαση της Επιθεώρησης Εργασίας.
Καλούμε όλα τα σωματεία να δώσουν το παρόν στην απεργιακή συγκέντρωση των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ έξω από την πύλη του εργοστασίου την Τρίτη 29 Αυγούστου και ώρα 5.30 το πρωί.
Η Διοίκηση

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη