Ο Δήμαρχος Δομοκού Δημήτρης Τζιαχρήστας για τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων

ΔΗΜΟΣ ΔΟΜΟΚΟΥ
24/8/2017
Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους επιτυχόντες για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και την επίτευξη των στόχων τους.
Μια δύσκολη και επίπονη προσπάθεια για εσάς έφτασε στο τέλος της. Ο αγώνας και οι κόποι όλων αυτών των χρόνων σήμερα επιβραβεύονται με τον καλύτερο τρόπο.
Οι πανελλήνιες εξετάσεις αποτελούν ένα σημαντικό βήμα για την μελλοντική εκπαιδευτική σας πορεία, εφοδιάζοντας σας με τις απαραίτητες γνώσεις και εμπειρίες για να χτίσετε το μέλλον σας.
Επίσης, συγχαίρω τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς, που με αγάπη και επιμονή στάθηκαν δίπλα στα παιδιά και συμπαραστάθηκαν στις αγωνίες και στις ανησυχίες τους, στηρίζοντας τους στόχους και τα όνειρά τους.
Στους συμμετέχοντες των Πανελληνίων  που, παρά τις προσπάθειές τους, η έκβαση των φετινών εξετάσεων δεν είχε το αποτέλεσμα που επιθυμούσαν, ας μην απογοητεύονται. Πρέπει να γνωρίζουν ότι οι Πανελλαδικές εξετάσεις και η επιτυχία σε αυτές είναι μια ευκαιρία, αλλά όχι και η μοναδική που θα τους δοθεί για να πραγματοποιηθούν τα όνειρά και οι στόχοι τους.
Εύχομαι στον καθένα ξεχωριστά καλή σταδιοδρομία, με δύναμη και αποφασιστικότητα στα νέα σας βήματα.


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΟΜΟΚΟΥ

ΤΖΙΑΧΡΗΣΤΑΣ Ι. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη