Μακρακώμη: Έθαψε νεκρό χωρίς ρούχα. Οι συγγενείς ζήτησαν εκταφή

Για περιύβριση νεκρού κατηγορείται ιδιοκτήτης γραφείου τελετών, μετά από μήνυση που κατέθεσαν εναντίον του οι συγγενείς ενός 68χρονου που πέθανε τη Δευτέρα στη Μακρακώμη.
Η οικογένεια του, ανέθεσε την κηδεία σε τοπικό γραφείο τελετών, δίνοντας και όλα τα απαραίτητα αντικείμενα και ρούχα του θανόντα για να τον περιποιηθούν. Την ημέρα της κηδείας και λίγη ώρα πριν την εξόδιο ακολουθία, το γραφείο τελετών επικοινώνησε με την κόρη του 68χρονου για να την ενημερώσουν ότι δεν θα ήταν δυνατόν να ανοιχτεί το φέρετρο, κάτι που τελικά η ίδια δέχτηκε. Κατά τη διάρκεια της ταφής, ορισμένοι παρατήρησαν ωστόσο ότι, ο νεκρός δεν φορούσε τα ρούχα του και απλά ήταν σκεπασμένος με ένα σεντόνι. Όταν ενημερώθηκαν και οι συγγενείς, επικοινώνησαν με τον ιδιοκτήτη του γραφείου τελετών και του ζήτησαν να ξεθάψει τον άνθρωπο τους για να διαπιστώσουν τι συμβαίνει. Δυστυχώς διαπίστωσαν ότι όντως ο 68χρονος δεν φορούσε τα ρούχα που είχαν παραδώσει οι ίδιοι στους υπεύθυνους μια μέρα νωρίτερα. Υπέβαλλαν μήνυση στο Α.Τ Σπερχειάδας, κατά του ιδιοκτήτη του γραφείου τελετών, ο οποίος συνελήφθη. Μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος και ορίστηκε δικάσιμος. Η υπόθεση αναμένεται να συνεχιστεί στα δικαστήρια.

https://tvstar.gr


 

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη