SEAJETS 19η Ανάβαση Στυρφάκων-Μοσχοκαρυάς - Αντίστροφη μέτρηση!


SEAJETS 19η Ανάβαση Στυρφάκων-Μοσχοκαρυάς
Αντίστροφη μέτρηση!
Η μεγάλη επιστροφή της Ανάβασης Μοσχοκαρυάς -το διήμερο 16-17 Σεπτεμβρίου 2017- έρχεται όλο και πιο κοντά, και η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Λαμίας (Α.Λ.Α.Λ.) ανακοινώνει τις λεπτομέρειες και το χάρτη της διαδρομής, καθώς και -με την πολύτιμη βοήθεια των υποστηρικτών του αγώνα- μια σειρά παροχών στους αγωνιζόμενους.

Με σκοπό να ανταποδώσει στο μέγιστο εφικτό τη συμβολή των αγωνιζόμενων στη SEAJETS 19η Ανάβαση Στυρφάκων-Μοσχοκαρυάς 2017 (5ο γύρο του Κυπέλλου Αναβάσεων Νοτίου Ελλάδας), και το ενδιαφέρον των εμπλεκόμενων και των θεατών για τη μεγάλη γιορτή της αναβίωσης του αγώνα μετά το 2009, η Α.Λ.Α. Λαμίας πέτυχε να εξασφαλίσει τα ακόλουθα:

Έκπτωση στο παράβολο συμμετοχής κατά 30€ για τους συμμετέχοντες, δωρεάν διανυκτέρευση (το Σάββατο 16/9) για όλους τους εκτός Νομού συμμετέχοντες και ειδικές τιμές για τους εμπλεκόμενους με την Ανάβαση σε τέσσερα ξενοδοχεία των Λουτρών Υπάτης («Πριγκηπικόν», «Ένα», «Γαλαξίας», «Εσπέρια»), καθώς και δωρεάν γεύμα για όλους τους αγωνιζόμενους στη διάρκεια της απονομής, που θα διεξαχθεί το απόγευμα της Κυριακής 17/9 στην αίθουσα εκδηλώσεων «Αμβρόσιος» στο Λιανοκλάδι.

Κι ακόμη, με προσφορά της εταιρείας «Raftopoulos Travel», θα διατίθεται λεωφορείο και τις δύο ημέρες (Σάββατο στις 11:30-13:30 και Κυριακή στις 08:30-10:30) για τη μεταφορά θεατών από τα pits προς συγκεκριμένα σημεία της διαδρομής. Πέραν των παραπάνω, υποστηρικτές του αγώνα είναι και η εταιρεία Βιομηχανικών Ειδών και Εργαλείων «Ζαβλάγκας Άρης», η εταιρεία catering «Time Out» και το φυσικό μεταλλικό νερό «Ιόλη».

Τέλος, για όσους αγωνιζόμενους του Ενιαίου Πρωταθλήματος Skoda θελήσουν να δώσουν το παρόν στη SEAJETS 19η Ανάβαση Στυρφάκων-Μοσχοκαρυάς, η Α.Λ.Α.Λ. εξασφαλίζει ότι θα συμμετάσχουν ακολουθώντας τον κανονισμό του Ενιαίου. Θυμίζουμε ότι η προθεσμία δήλωσης συμμετοχής έχει ήδη ανοίξει, και λήγει την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017, στις 21:00, καθώς και ότι γίνεται μέσω του Συστήματος Διαδικτυακής Διαχείρισης Αγώνων (ΣΔΔΑ) της OMAE (περισσότερες πληροφορίες: Α.Λ.Α. Λαμίας, τηλ. 22310-37200 και 6977.959322).

Καίριας σημασίας, φυσικά, στη δυνατότητα των παραπάνω παροχών που προσφέρει η Α.Λ.Α.Λ. είναι η στήριξη του μεγάλου χορηγού SEAJETS, που αποδεικνύει εκ νέου την προσφορά του στον ελληνικό μηχανοκίνητο αθλητισμό συμβάλλοντας στην πραγματοποίηση  μίας εκ των σπουδαιότερων σύγχρονων Αναβάσεων. Και, αναμφίβολα, η αρωγή του Δήμου της κατά τα μέγιστα φιλόξενης οικοδέσποινας Λαμίας, και η ένθερμη υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, και του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας.

Η διαδρομή
Στις παρυφές του όρους Όθρυς, με θέα στην κοιλάδα του Σπερχειού και νοτιότερα προς την καταπράσινη Οίτη, η διαδρομή της SEAJETS 19ης Ανάβασης Στυρφάκων-Μοσχοκαρυάς συνδέει τις δύο γραφικές αυτές κοινότητες της Φθιώτιδας. Οι αγωνιζόμενοι θα ανέβουν 219 μέτρα υψομετρικής διαφοράς για να φτάσουν στον τερματισμό - στο μέσον περίπου της διαδρομής προς τη Μοσχοκαρυά.

Στα όρια του οικισμού των Στυρφάκων, 17 χιλιόμετρα δυτικά της Λαμίας και μόλις 8 χιλιόμετρα από τη Λουτρόπολη της Υπάτης, θα βρίσκεται ο χώρος του Διοικητικού και Αρχικού Τεχνικού Ελέγχου και ακολούθως, στο δρόμο που ανεβαίνει προς τη Μοσχοκαρυά, τα pits και το τμήμα της Προθέρμανσης (warm-up). Αμέσως μετά, στο σημείο της εκκίνησης, οι αγωνιζόμενοι θα μπουν στην άκρως ψυχαγωγική και τεχνική αγωνιστική διαδρομή, που έχει μήκος 3.300 μέτρα και περιλαμβάνει 17 στροφές - εκ των οποίων ως μία λογίζεται το τεχνητό σικέιν στην ευθεία μεταξύ της Κ4 και της Κ6.

Κάθε οδηγός, ως γνωστόν, θα αγωνιστεί στη διαδρομή της SEAJETS 19ης Ανάβασης Στυρφάκων-Μοσχοκαρυάς δύο φορές και αθροιστικά θα προκύψουν τα αποτελέσματα. Οι δοκιμές -με τρία χρονομετρημένα περάσματα για τον καθένα- θα ξεκινήσουν το Σάββατο 16/9 στις 14:00 και ο αγώνας την Κυριακή 17/9 στις 11:00. Και στις δύο περιπτώσεις, ο δρόμος θα κλείσει μία ώρα νωρίτερα.

Για την Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Λαμίας, τους αρωγούς της τοπικής αυτοδιοίκησης και τους υποστηρικτές του αγώνα, και βεβαίως για τον κόσμο μιας περιοχής με ιδιαίτερη παράδοση στο μηχανοκίνητο αθλητισμό, η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη ξεκινήσει ώστε μια από τις πιο αγαπητές Αναβάσεις του παρελθόντος να γίνει και κομμάτι του μέλλοντος!


Πληροφορίες: Γραφεία Α.Λ.Α.Λαμίας (2ο χλμ. ΝΕΟ Λαμίας-Αθηνών, Συγκρότημα Καρέλλη, 1ος όροφος, Λαμία / τηλ. : 22310-37200,  6977.959322 / fax : 22310-37201)
Website: www.alal.gr

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη