2ος Αμφικτυονικός Αγώνας Δρόμου 2017


2ος Αμφικτυονικός Αγώνας Δρόμου 2017
Ο «Α.Π.Σ Αμφικτύονες Λαμίας» (Τμήμα Δρομέων και Περιπατητών), ο Δήμος Λαμιέων και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα Ανθήλης, το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017 συνδιοργανώνουν για δεύτερη συνεχή χρονιά τον «Αμφικτυονικό Αγώνα Δρόμου» στη μνήμη του Ευθύμιου Χριστόπουλου.
Πρόγραμμα Διαδρομών
*Ο Αγώνας Δρόμου 10.000μ. απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες ηλικίας άνω των 16 ετών. Για τους αθλητές και τις αθλήτριες, που δεν έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας, είναι απαραίτητη εκτός από την εγγραφή τους και η προσκόμιση στη γραμματεία της υπεύθυνης δήλωσης συγκατάθεσης του γονέα, με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής από επίσημη αρχή. Η εκκίνηση θα δοθεί μπροστά από το Μνημείο του Λεωνίδα στις Θερμοπύλες και ο τερματισμός στην κεντρική πλατεία της Ανθήλης.
Ώρα εκκίνησης 17:30.
*Ο Περιπατητικός Αγώνας 10.000μ. απευθύνεται, επίσης, σε άνδρες και γυναίκες ηλικίας άνω των 16 ετών. Για τις ηλικίες 16-18 απαιτείται η σύμφωνη γνώμη/Υπεύθυνη Δήλωση του γονέα ή κηδεμόνα με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής από επίσημη αρχή. Η εκκίνηση θα δοθεί, επίσης, μπροστά από το Μνημείο του Λεωνίδα στις Θερμοπύλες και ο τερματισμός στην κεντρική πλατεία της Ανθήλης.
Ώρα εκκίνησης 17:00.  
*Ο Παιδικός Αγώνας 1.500μ. απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας έως και 15 ετών. Εκκίνηση και τερματισμός στην κεντρική πλατεία της Ανθήλης. Η διαδρομή θα είναι κυκλική, μέσα στο πολεοδομικό συγκρότημα της Ανθήλης. Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν όσα παιδιά συμπληρώσουν την αντίστοιχη αίτηση λίγη ώρα πριν την εκκίνηση στη γραμματεία, που θα βρίσκεται στην πλατεία της Ανθήλης. Θα πρέπει απαραίτητα να είναι υπογεγραμμένη από το γονέα ή κηδεμόνα και να συνοδεύεται από ιατρική βεβαίωση.
Ώρα εκκίνησης 16:00.  
*Ο Αγώνας ΑΜΕΑ 500μ. απευθύνεται σε Άτομα με Ειδικές Ανάγκες ανεξαρτήτου ηλικίας. Εκκίνηση από το Κέντρο Ιστορικής Ενημέρωσης Θερμοπυλών και τερματισμός στο Μνημείο του Λεωνίδα. Δεν απαιτείται η συμπλήρωση κάποιας αίτησης ή οτιδήποτε άλλο.
Ώρα εκκίνησης 16:45. 
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση:  http://amfiktiones.blogspot.gr/ και στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: amfiktioneslamias@gmail.com.


Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη