Βέττας: Λύνεται σε λίγες μέρες η «ομηρία» 2 εργαζόμενων στο επιμελητήριο Φθιώτιδας

Βέττας: Λύνεται σε λίγες μέρες η «ομηρία» 2 εργαζόμενων στο επιμελητήριο Φθιώτιδας
 Η προσθήκη μοριοδότησης των εργαζομένων μέχρι σήμερα στα Επιμελητήρια δίνει σε πρώτο βαθμό την στήριξη στο θεσμό ότι μπορεί να λειτουργήσει απρόσκοπτα στο άμεσο μέλλον τις διοικητικές λειτουργίες προς τα μέλη του αλλά και τον καινούργιο θεσμό του ΓΕΜΗ, που είναι στα πρώτα σημαντικά βήματα εδραίωσης του, προσφέροντας σημαντικές βοήθειες στην επιχειρηματικότητα.
Κατά δεύτερον εγγυάται τη συνέχιση της εύρυθμης λειτουργίας των Επιμελητηρίων προς τα μέλη με τις πολλές και σημαντικές ενέργειες στήριξης, πληροφόρησης και εκπαίδευσης των μελών του. Τέλος αποκαθιστά μια μεγάλη αδικία και ομηρία εργαζομένων ουσιαστικά στο Επιμελητήριο (αν και τυπείς είχαν προσληφθεί μέσα από εμπορικούς συλλόγους ή ομοσπονδίες), σε βάθος 20 και 24 ετών εργαζομένων που με την εμπειρία τους έχουν να καταθέσουν ουσιαστική βοήθεια στην καλή και ουσιαστική συνεχεία προσφοράς του Επιμελητηριακού θεσμού.
Αυτοί οι εργαζόμενοι 33 άτομα σε όλη την επικράτεια, 2 από αυτά στην Φθιώτιδα και 10 στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας αντιμετωπίζονται επιτέλους ισάξια με τους λοιπούς μόνιμους συναδέλφους τους, αφού σε όλα αυτά τα χρόνια ισάξια εργάζονταν και προσέφεραν σε θέσεις διαρκών και πάγιων αναγκών .

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη