«Ο Νέος «Λ.Τ.» υπό επιτήρηση «Θεσμών» επί 35 χρόνια», του Γιώργου Σμοκοβίτη

Ο Νέος «Λ.Τ.»
υπό επιτήρηση «Θεσμών»
επί 35 χρόνια
-------- . --------
Αγαπητέ «Λ.Τ.»,
Γνωρίζεις καλύτερα παντός άλλου, ότι επί 35 συναπτά έτη είσαι υπό ασφυκτική επιτήρηση «ΔΥΟ ΘΕΣΜΩΝ» με Ανθρώπινο Πρόσωπο «Δημήτρη και Σπύρο Ρίζο» τους λένε. Κάτι σαν… «Ε.Ε. και Δ.Ν.Τ.» ας πούμε. Υπό επιτήρηση σε έχουν. Μάλλον προς… «Ε.Ε.» μου μοιάζει ο Σπύρος περισσότερο με… «Δ.Ν.Τ.» πιο αυστηρός προς όλους ο Δημήτρης. Αλλά Εξουσία είσαι εσύ, άμα θές αλλάζεις τον ρόλο τους, αν μπορείς…
Υπό καθημερινή επιτήρηση όλα τα χρόνια. Τι θα πεις, πώς θα το πεις, ποια γεγονότα, αναλύσεις, προτάσεις, απόψεις, τοπικά, πανελλήνια, διεθνώς. Υπό αυτή την επιτήρηση ΤΟΥΣ στο… «πετσί σου» εύχομαι άλλα τόσα χρόνια να ζεις και να … «μεταρρυθμίζεσαι», από κεί και μετά ας έχεις… «απογόνους ή μαθητές των επιτηρητών σου… νέους θεσμούς σου τότε, μετά από άλλα… 35 χρόνια σου…» (Άλλωστε είμαστε ήδη 14 χρόνια σε επιτήρηση «λαός» και οικονομία άλλα 35 έχουμε... ήδη εξασφαλίσει).
Επειδή, ξέρεις εσύ, όπως πάντα κάθε… Εξουσία, πολύ περισσότερα ξέρει Αυτή από κάθε «λαό της» και… καλύτερα «για το καλό του»… πάντα… εγώ μέλος Εκλογικού Σώματος ΠΟΛΙΤΩΝ, επέλεξα να είμαι «Κυρίαρχος» κατά το Σύνταγμα, αλλά εσύ ξέρεις ως Εξουσία καλύτερα «για το καλό μου», να με ενημερώσεις:
Γιατί ΟΛΟΙ λένε «ΘΥΣΙΕΣ έχει κάνει ο λαός» ο… Ελληνικός; Το έμαθαν κι΄οι ξένοι. Όποιος έρχεται εδώ τραβάει κι’ ένα Μεγάλο: Μπράβο στον… λαό για τις ΘΥΣΙΕΣ ΤΟΥ. Μόνο όμως για τον… «λαό», λένε, μόνο ΑΥΤΟΣ έχει την… «ιδιοκτησία κεκτημένο δικαίωμα και Υποχρέωσή ΤΟΥ ΚΑΡΠΑΖΙΑΣ ΤΟΥ, χωρίς να μιλάει όταν την ρίχνουν». Κα-νέ-νας άλλος ούτε «θεσμοί» ούτε «τρόϊκες», ούτε «δανειστές», αλλά ούτε και οι… «ντόπιες… δικές μας… Εξουσίες», κυρίως Αυτές Κυβέρνηση, Αντιπολίτευση, ο τελευταίος αξιωματούχος διορισμένος ή εκλεγμένος ΔΕΝ λέει ότι… «θυσίες έκανε και ο… αξιωματούχος». Θυσιάστηκε και ο τάδε αυτοβούλως ως… «εξουσία» οι «πρ» (πρώην) και οι «τ» (τέως) ΚΑΙ οι νυν αξιωματούχοι. Αυτοκτονεί ΛΑΟΣ κανένας όμως «αρχηγίσκος ή αρχηγός». Γιατί γίνεται έτσι; Ο εκπρόσωπος χάνεται για τη… Συνείδηση και τις ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ευθυνών ΤΟΥ; Τι λες κι’ εσύ με την πείρα σου στα…. Γενέθλιά σου; Γιατί ΜΟΝΟ ο… «λαός» και κανένας αξιωματούχος; Να υποθέσω ότι ΑΥΤΟΙ πλέον δεν είναι «μέσα στον λαό» αλλά κάτι άλλο ΥΠΕΡΑΝΩ και κόβουν 40% εισόδημα από τον «λαό» και όχι 40% ή 80% από ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ αποζημιώσεις; Με μόνο δικές τους αποφάσεις που… λένε… «τις θέλει ο Λαός». Δηλαδή και… ΘΥΣΙΕΣ και… βλάκας ότι δήθεν θέλει θυσίες του τις ευχαριστιέται τις ζητάει να ΤΟΥ επιβληθούν και δεν εξεγείρεται ως ΕΝΤΟΛΕΑΣ ΛΑΟΣ, ως ΚΥΡΙΑΡΧΟ Εκλογικό Σώμα ΠΟΛΙΤΩΝ με ονοματεπώνυμα όλοι.
Δίκαια Ανάπτυξη που τη βλέπεις «Λ.Τ» εσύ και οι … «θεσμοί σου»; Σε ερωτώ ως… Εξουσία επί 35 έτη, γενέθλια. Είναι Ανάπτυξη ή δίκηο και ο τελευταίος Πολίτης να πληρώνει «νοίκι» για το δικό του σπίτι με Απόφαση – Διαταγή του «νέου» νόθου αριστεροκαπιταλιστή; Δηλαδή εκλογές γίνονται για να έρθει… «νέο» Σουλτανάτο χειρότερο από… «παλαιό» αλλά με Δημοκρατικές διαδικασίες μόνο μια ημέρα της… κάλπης και απόλυτα καθεστωτικές στο μεσοδιάστημα μέχρι την… άλλη ΜΙΑ ημέρα της άλλης κάλπης; Και δίκαια ανάπτυξη είναι να τα πάρεις όσα μάζεψε μια ζωή ο Δουλευτής άξιος Μέρμηγκας Οικογενειάρχης να τα δώσεις στον αραχτό όλη τη ζωή του Τζίτζικα για να συνεχίσει να κοροϊδεύει τον Μέρμηγκα για να τον ΑΔΙΚΩΣ τελικά ιδρώτα του να τον παίρνουν οι… αραχτοί «της ημετέρας εξουσίας» κάθε φορά; Και τα ΙΔΙΑ να του λένε οι «αξιωματούχοι αφηγήματά τους» για τον εκμαυλισμό τους. Είναι η εφαρμοζόμενη «νοοτροπία» επί του Μ…ακα Μέρμηγκα και της Μαγκιάς του Τζίτζικα «της εξουσίας του». Έτσι έρχεται «ανάπτυξη» μόνο… Τζιτζικιών, και καθόλου «δίκαια» γιατί άλλωστε Ανάπτυξη ΟΥΣΙΑΣ δεν έρχεται ΕΤΣΙ. Τα δημοσίευσες, όπως τα έγραψα ως «λαός» ΞΑΝΑ τα επαναλαμβάνω: «θυσίες Οικογενειών για απολαύσεις Εγκληματιών. Η διαφθορά νόμιμος τρόπος διαβίωσης εν Ελλάδι». ΣΥΝΕΧΩΣ και όχι μόνο για… πρώτη φορά… τώρα, αλλά ΧΩΡΙΣ για… πρώτη φορά… να έχει σταματήσει ΤΩΡΑ και με το…. «νέο»... Και που βλέπεις άλλο από… Δεξιά; ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ – ΑΡΙΣΤΕΡΟΔεξιά, με… Καμμένο «ανεξάρτητο» με το 97% του Λαού να τον έχει κάνει «Αράπη με ψεκασμό στην κάλπη». Και καλά Δεξιός Στρατός για… Έξω αλλά να αλωνίζουν «οι αριστερο-καπιταλιστές ΜΕΣΑ;». Και ο… μεσαίος χώρος να πηγαινοέρχεται ανάμεσα και παντού…
Στην περίπτωση σου όμως «Λ.Τ.», τι γίνεται; Πληρώνουν «οι… θεσμοί σου», οι… «επιτηρητές σου», η πραγματική ΝΤΟΠΙΑ Εξουσία σου…» τα Αφεντικά ΣΟΥ, ο Δημήτρης και ο Σπύρος. Δικές τους οι ΘΥΣΙΕΣ για να… αναπτύσσεσαι ΕΣΥ και να… φωνάζεις και 35 χρόνια να κυκλοφορείς υπερήφανος και λεβέντης κι΄όχι … επαίτης και προσκυνητής με το λιβανιστήρι στο χέρι και ούτε όπως κάθε «αξιωματούχος» άλλα να μας λέει ως Διάκος κι΄αλλοιώς να τα…. ψάλλει ως Δεσπότης που τον… χειροτόνησε η Κίρκη δικό της Εραστή με… ευγενείς φιλοδοξίες του ΜΟΝΟ για τον εαυτό του και στη… θέση του βιδωμένος, ευχαριστημένος… κι’ ότι ήθελε προκύψει… για 2 δάχτυλα παραπέρα για άλλους.
Και πάντα τα ίδια: ΟΛΑ για το καλό μας (που εμείς δεν το ξέρουμε μόνο οι… του κόμματος εξουσίας πάντα και οι μόνοι άξιοι για ΟΛΑ) ακόμα και ο εξευτελισμός ως «λαό» και θάνατός μας με ΑΥΤΟΓενοκτονία ΕΘΝΟΥΣ μας για «το… καλό μας». ΠΡΕΠΕΙ επιτέλους να αποκτήσουν Αξία μόνο τα προγραμματα και ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΟΛΙΤΗ και όχι «το… κόμμα» με την λάστιχο… ιδεολογία να κάνει οτιδήποτε «δικαιολογημένα». Πρόβλημα – Λύση – Πρόγραμμα – ΕΛΕΓΧΟΣ από ΕΝΤΟΛΕΙΣ – Εκλογείς, όχι «από το… κόμμα».
Ευχές μου προς τους… «θεσμούς σου» «Λ.Τ.», χωρίς την… επιτήρηση τους ΣΕ ΣΕΝΑ, φιλοξενία κανενός δεν υπάρχει στα… φυλλοκάρδια σου. Ιδιαίτερα οφείλω, αφού μιλάμε για τα Γενέθλια του «Λ.Τ.» να ευχαριστήσω για την ιδιαίτερη μετά την δραστηριοποίηση και της «Πρωτοβουλίας Πολιτών» για «Ίδρυση και Λειτουργία Πανεπιστημίου ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ με ΕΔΡΑ τη ΛΑΜΙΑ» συμπαράταξη σου διαρκώς γιατί στον Αγώνα ΠΟΛΙΤΩΝ και στη συνέχεια για την εξέλιξη του ΚΑΙ με κοινή προσπάθεια ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ακροβολισμένα ΟΛΟΙ του Νομού μας έχεις συμπαραταχθεί επί χρόνια (όχι κάθε… προεκλογικά… λόγια), αλλά με ανεξίτηλα καταγεγραμμένα βεβαίας χρονολογίας στην ΙΣΤΟΡΙΑ της ΠΟΛΗΣ και της Περιφέρειάς μας και πανελλαδικά με ΚΑΘΑΡΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΛΙΤΩΝ όλης της διαστρωμάτωσης άξιας Τοπικής Κοινωνίας, ΓΕΓΟΝΟΤΑ- ΕΡΓΑ- Επιτεύγματα. Αλλά «αξιωματούχοι» Απόντες τον κρίσιμο χρόνο  για την εξέλιξη και διάσωση επανεμφανιζόμενοι επί ερειπίων τους, μετά τη Δολοφονία Του από μόνο… Τοπικώς και Κεντρικώς «αξιωματούχους»… Και κρίνω χρήσιμο να καταγραφεί από πλευράς ΡΟΛΟΥ Πολίτη σήμερα ότι έχουμε κοινά Γενέθλια για το Υψηλότερο Επίτευγμα στην περιοχή μας. Πριν 35+1 χρόνια τα Γενέθλια ΕΝΑΡΞΗΣ Αγώνα για Πανεπιστήμιο ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ διά χειρός μου, όπως και σήμερα από καρδιάς οι ευχές μου «Λ.Τ.», ΚΥΡΙΟ ΑΡΘΡΟ στην «Καθημερινή» Αθηνών διακήρυξη αγώνα διά κύριου άρθρου της υιοθέτηση και από την «Κ» για την υλοποίηση Δίκαιου αιτήματος ΟΛΩΝ των Ρουμελιωτών, με όφελος και πανελλαδικά: Πώς να μη μιλήσουμε για τέτοια οφέλη σε 35χρονα γενέθλια προσφοράς; 
Νάσαι πάντα στους Αγώνες στη πλευρά Πολιτών «Λ.Τ.» συγχαρητήρια στους «θεσμούς σου» για την επιτήρησή τους. Κι΄άμα δεν σου αρέσουν «Λ.Τ.» αυτοί «οι θεσμοί σου» αν μπορείς κάνε «διάλογο με το λαό» θεωρητικά. Τι είδους Εξουσία και Επιτήρηση θέλει ο… Λαός. Μετά λες ότι ο… λαός θέλει 100% ΑΥΤΟ που εσύ από ΠΡΙΝ ήθελες. Γιατί στο… δημοψήφισμα «αλλιώτικα» έγιναν; Όσοι απάντησαν με ψήφο έμαθαν… μετά, από την… εξουσία… ποιο ήταν το ερώτημα που απάντησαν.
Αγαπητέ «Λ.Τ.» και λίγα σου είπα. Ένα μόνο άρθρο μου είχες «κόψει» από τριψήφιο αριθμό σε δημοσιευμένα είχε τίτλο «Πυλώνας Βουλής ή οδού Φυλής». Ως «λαός» βρήκα τρόπο, τόγραψα περιληπτικώς σε Υ.Γ. για τα εγκαίνια του τότε «Μουσείου» για το ποιους καλούν να εγκαινιάζουν… «Φαντάσματα» που μόνο σε «αφηγήματα» δηλαδή παραμύθια τα βλέπουμε. 
Από καρδιάς οι Ευχές μου για μακρόχρονη Ανοδική Πορεία (η Άριστη Πορεία λένε τώρα, είναι… του εγωιστή) στους «θεσμούς σου» και τις οικογένειές τους και στις οικογένειες των Επιτροπών σου, δημοσιογράφους, τεχνικό προσωπικό και όλων όσων με θυσίες τους άσκησες και θα ασκείς εσύ την ανεξάρτητη…. Εξουσία σου (όχι συντεταγμένη στο Συντάγμα 4η εξουσία, οι… εντός αυτού εξουσίες διαπλεκόμενες μεταξύ τους είναι και καθόλου διακριτές γι’ αυτό και με διαφθορά Κοινοβουλευτισμού εντός νοοτροπίας «παλαιού» χώρου Ανακτόρων ΜΟΝΑΡΧΙΑΣ) αγαπητέ μου «Λ.Τ.».
Χρόνια Πολλά και Δημιουργικά
Γεώργιος Β. Σμοκοβίτης

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη