Πάνω από 6,5 κιλά ακατέργαστης κάνναβης εντοπίστηκαν στις Μεξιάτες Φθιώτιδας

Εντοπίστηκαν επιμελώς κρυμμένα σε αγροτική περιοχή, στις Μεξιάτες Φθιώτιδας, περισσότερα από (6,5) κιλά ακατέργαστης κάνναβης
Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, στο πλαίσιο μεθοδικής αστυνομικής έρευνας, εντοπίσθηκαν επιμελώς κρυμμένα σε αγροτική περιοχής στις Μεξιάτες Φθιώτιδας, περισσότερα από (6,5) κιλά ακατέργαστης κάνναβης.
Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση – αξιοποίηση στοιχείων, εντοπίσθηκε χώρος στην ανωτέρω περιοχή, ο οποίος τέθηκε σε διακριτική επιτήρηση από τους αστυνομικούς.
Συγκεκριμένα, χθες (07-09-2017) το μεσημέρι, κατασχέθηκαν επιμελώς θαμμένα στο έδαφος, δύο πλαστικά δοχεία τα οποία περιείχαν δώδεκα (12) νάιλον συσκευασίες, με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους (6) κιλών και (567) γραμμαρίων.
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του/των αγνώστου/ων δράστη/ών, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη