Συνάντηση Σεβασμιωτάτου με τους Υπευθύνους των κύκλων μελέτης Αγίας Γραφής

Εν όψει της ενάρξης των Ενοριακών πνευματικών δραστηριοτήτων  για τη νέα Εκκλησιαστική χρονιά,  το πρωί της Παρασκευής 29 Σεπτεμβρίου  ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος συναντήθηκε στην μεγάλη αίθουσα του Πνευματικού Διοικητικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως μας με τους Υπευθύνους ιερείς και τις κυκλάρχισσες κυρίες των Ενοριακών κύκλων μελέτης Αγίας Γραφής.

        Ο Σεβασμιώτατος έδωσε στους κυκλάρχες και τις κυκλάρχισσες κατευθυντήριες οδηγίες για τη νέα πνευματική χρονιά που μόλις άρχισε, έτσι ώστε και φέτος να υλοποιηθούν με επιτυχία οι  Εσπερινές ομιλίες-  Κύκλοι μελέτης Αγίας Γραφής στις Ενορίες της Μητροπόλεως μας.

        Ο Ποιμενάρχης μας τους  προέτρεψε να επιτελούν με ζήλο, προσοχή  και οργάνωση τους κύκλους  αυτούς, στους οποίους σπείρεται και διδάσκεται ο λόγος του Θεού, ο οποίος ξεκουράζει πνευματικά τους πιστούς.

Με την πατρική  του ευχή για καλή δύναμη και καλό ξεκίνημα διένειμε σε όλους το βιβλίο του π. Παρασκευά  Ζωγράφου «Κηρύγματα αλήθειας και ζωής στις Ευαγγελικές περικοπές των Κυριακών», το οποίο θα χρησιμοποιήσουν ως βοήθημα στις εσπερινές ομιλίες.

        Ακολούθησε εποικοδομητικός διάλογος μεταξύ των υπευθύνων και του Σεβασμιωτάτου  και η σύναξη έκλεισε με το καθιερωμένο κέρασμα προς όλους εκ μέρους της Ιεράς Μητροπόλεως.

imfth.gr

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη