Συλλυπητήρια Μπακογιάννη για το θάνατο του Σταμάτη Γκάβαλη

Συλλυπητήρια Μπακογιάννη για το θάνατο του Σταμάτη Γκάβαλη

Τα συλλυπητήριά του για το θάνατο του Σταμάτη Γκάβαλη εξέφρασε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης. Ο κ. Μπακογιάννης, στη δήλωσή του, κάνει εκτενή αναφορά στο ήθος και την προσφορά του Σταμάτη Γκάβαλη στην Τοπική Αυτοδιοίκηση την οποία υπηρέτησε.
Αναλυτικά, η δήλωσή του αναφέρει:
Είναι πολύ σκληρό να αποχαιρετάς έναν δικό σου άνθρωπο, πόσο μάλλον έναν τόσο νέο άνθρωπο. Σήμερα το πρωί ξαφνικά χάσαμε τον Σταμάτη Γκάβαλη. Ο Σταμάτης αφιέρωσε τη ζωή του στα κοινά και στην Εύβοια που τόσο αγαπούσε. Από το 1986 που εξελέγη για πρώτη φορά δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Χαλκιδέων, μέχρι σήμερα, υπηρέτησε την αυτοδιοίκηση από διαφορετικές θέσεις με αυταπάρνηση, πίστη και ενθουσιασμό. Περιφερειακός Σύμβουλος και Πρόεδρος της Ευβοϊκής Αναπτυξιακής σε αυτή την θητεία, εργάστηκε άοκνα και αποτελεσματικά, με στοχοπροσήλωση, αγκαλιάζοντας την καινοτομία και τις νέες ιδέες. Έντονα πολιτικοποιημένος, με ξεκάθαρες ιδεολογικές θέσεις, υπερασπίζονταν με τόλμη και γενναιότητα τις απόψεις του, υπηρετώντας την παράταξη του με ανιδιοτέλεια και επιλέγοντας συνειδητά να κερδίζει τον βίο του στην ελεύθερη αγορά. Εξαιρετικός οικογενειάρχης, προσέφερε την αγάπη του και την στήριξη του απλόχερα, με ευαισθησία και σεβασμό. Ευγενής, πνεύμα ανήσυχο και ελεύθερο που ξεχείλιζε από καλοσύνη. Μας τίμησε όχι μόνο με τη συνεργασία του, αλλά κυρίως τη φιλία και την εμπιστοσύνη του. Σταμάτη μου, θα μας λείψεις πολύ.

Απόφαση Περιφερειακού Συμβουλίου για το θάνατο του Σταμάτη Γκάβαλη

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας συνεδρίασε σήμερα έκτακτα προκειμένου να αποτίσει φόρο τιμής στον αποβιώσαντα Σταμάτη Γκάβαλη και έλαβε την με αριθμό 165/2017 Απόφαση του, με την οποία εξέδωσε ομόφωνα ψήφισμα σε ένδειξη πένθους και ελάχιστου φόρου τιμής για τον θάνατο του Περιφερειακού Συμβούλου Σταμάτιου Γκάβαλη, ως ακολούθως:
  1. Να παραστεί σύσσωμο το Περιφερειακό Συμβούλιο κατά την τέλεση της εξοδίου ακολουθίας του.
  2. Να εκφράσει τη βαθιά θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια του Περιφερειάρχη και των μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου, στους οικείους του.
  3. Να εκφωνηθεί επικήδειος λόγος στην εξόδιο ακολουθία του από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας.
  4. Να κατατεθεί στεφάνι στη σωρό του εκλιπόντος, για λογαριασμό του Περιφερειακού Συμβουλίου.
  5. Η παρούσα Απόφαση να αναγνωσθεί στην εξόδιο ακολουθία, να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και να δημοσιευτεί στον τύπο.
 Η μείζονα αντιπολίτευση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας εξέδωσε την παρακάτω συλλυπητήρια ανακοίνωση για το θάνατο του Σταμάτη Γκάβαλη. 

Η ΣΤΕΡΕΑ ΣΕ ΝΕΑ ΤΡΟΧΙΑ
3/9/2017

Με απέραντο σεβασμό και απεριόριστη εκτίμηση αποχαιρετούμε τον συνάδελφο και  φίλο Αυτοδιοικητικό Περιφερειακό Σύμβουλο ΣΤΑΜΑΤΗ ΓΚΑΒΑΛΗ που τόσο πρόωρα και άδικα μας άφησε.
·       Η συνεχής και αδιάλειπτη παρουσία του στα κοινά,
·       το πράο του χαρακτήρα του σε στιγμές  σκληρής πολιτικής αντιπαράθεσης,
·       η στάση του να ακούει ,να σέβεται και να μην υποτιμά την άποψη του πολιτικού του αντίπαλου,
·       η επιμονή στην υπεράσπιση της πολιτικής και ιδεολογικής του άποψης, που έφτανε στα όρια της έκφρασης της διαφωνίας με θέσεις του πολιτικού του χώρου
·       η προσήλωση στην αναζήτηση συγκλίσεων επί των πολιτικών αποφάσεων ακόμα και σε κρίσιμα θέματα που χειριζόταν,

αποτελούν παρακαταθήκη και παράδειγμα προς μίμηση στο πολιτικό προσωπικό , ιδιαίτερα της Αυτοδιοίκησης.

Η Περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδας έχασε έναν χρήσιμο πολιτικό άντρα .
Η αυτοδιοίκηση έναν που την τίμησε,  και
Η  πολιτική έναν που είχε να της προσφέρει πολλά ακόμα.

Στους οικείους του τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια .

ΝΙΚΟΣ ΣΤΟΥΠΗΣ
Επικεφαλής της Παράταξης



Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη