Περιμένει απάντηση από Κρισάντους η Λαμία

Ο 26χρονος Νιγηριανός πρώην επιθετικός της ΑΕΚ, Μακόλεϊ Κρισάντους, βρίσκεται ψηλά στη λίστα της Λαμίας για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης.
Ο Βραζιλιάνος επιθετικός, Ντανίλο, ήρθε στην Ελλάδα, δοκιμάστηκε από τη Λαμία, αλλά "κόπηκε" από τον τεχνικό των Φθιωτών, Μπάμπη Τεννέ. Από τη στιγμή που στο ρόστερ ο μοναδικός καθαρόαιμος φορ είναι ο Πατρίκ Βουό, οι "κυανόλευκοι" ψάχνουν ενίσχυση στη γραμμή κρούσης από την αγορά των ελευθέρων ποδοσφαιριστών.
Η περίπτωση του 26χρονου Νιγηριανού πρώην επιθετικού της ΑΕΚ, Μακόλεϊ Κρισάντους, είναι ψηλά στη λίστα της ομάδας από τη Φθιώτιδα.
Ο Κρισάντους ξεκίνησε την καριέρα του στην Ευρώπη από το Αμβούργο και το 2009 μετακινήθηκε στην Καρλσρούη. Ακολούθησε το 2011 η Φρανκφούρτη και το 2012 πήγε στην Ισπανία και τη Λας Πάλμας. Το 2014 βρέθηκε στη Σεβάστεια και τη Σίβασπορ ενώ το ίδιο έτος ήρθε στην Ελλάδα για την ΑΕΚ. Με την Ένωση πέτυχε οκτώ γκολ σε 27 συμμετοχές σε Football League και Super League.
Πέρυσι τέτοια εποχή επέστρεψε στην Ισπανία για τη Ρέους (δεύτερη ισπανική κατηγορία), ενώ τις τελευταίες ημέρες δοκιμάστηκε από την πολωνική, Βίσλα Κρακοβίας.
Οι Φθιωτοί είναι σε συζητήσεις με τον Νιγηριανό και περιμένουν την απάντησή του εντός της Πέμπτης, ή το αργότερο μέχρι την Παρασκευή.

sport24.gr

 

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη