Παροχές για τους αγώνες με επίκεντρο τη Λάρισα

Παροχές για τους αγώνες με επίκεντρο τη Λάρισα
H Οργανωτική Επιτροπή του Ιστορικού Ράλλυ Ελλάδος και των αγώνων που διοργανώνονται στο πλαίσιό του στις 13-15 Οκτωβρίου με επίκεντρο τη Λάρισα αποφάσισε ήδη, από την αρχή της περιόδου υποβολής αιτήσεων συμμετοχής, να προχωρήσει σε μια σειρά παροχών προς τους αγωνιζομένους.
Ειδικότερα, στο κόστος παραβόλου συμμετοχής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ και Ράλλυ Ιστορικών Αυτοκινήτων, όπως επίσης στα παράβολα όσων πληρωμάτων επιλέξουν να αγωνιστούν και στους δύο αγώνες του Κυπέλλου Βορείου Ελλάδος, έχουν συμπεριληφθεί δύο διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό (Παρασκευή και Σάββατο).
Και στις δύο παραπάνω περιπτώσεις προβλέπεται μεταφορά των αγωνιστικών αυτοκινήτων προς και από τη Λάρισα με αυτοκινητάμαξα.
Αντίστοιχα, δύο διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό (Παρασκευή και Σάββατο), όπως και μεταφορά των αυτοκινήτων προς και από τη Λάρισα με αυτοκινητάμαξα περιλαμβάνονται και στο παράβολο συμμετοχής των αυτοκινήτων Regularity, το οποίο, στην περίπτωση που κάποιο πλήρωμα δεν επιθυμεί δωμάτιο, από 360 μειώνεται στα 270 ευρώ.
Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια του τριημέρου θα διεξαχθεί το Ιστορικό Ράλλυ Ελλάδος, που προσμετρά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Regularity Rally και στο «Trophy for Historic Regularity Rallies» της FIA, ενώ σε επίπεδο αγώνων ράλλυ ο αγώνας της Λάρισας προσμετρά στο 53ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ (σε αντικατάσταση του Ράλλυ Φθιώτιδας), στο Πρωτάθλημα και στα Κύπελλα Ράλλυ Ιστορικών Αυτοκινήτων, καθώς και ως 4ος και 5ος γύρος στο Κύπελλο Ράλλυ Βορείου Ελλάδος.
Πατήστε εδώ για το συμπληρωματικό κανονισμό των αγώνων ράλλυ και εδώ για τον αγώνα Regularity.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη