Ανακοίνωση του Δήμου Λοκρών για το περιστατικό της πτώσης της πόρτας του Δημοτικού Σχολείου Εξάρχου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ του Δήμου Λοκρών

 Δημοσιεύουμε ανακοίνωση του προέδρου της Τ.Κ Εξάρχου σχετικά με το γνωστό περιστατικό του εκτροχιασμού της συρόμενης πόρτας του Δημοτικού Σχολείου Εξάρχου και παράλληλα τον ευχαριστούμε γιατί ουσιαστικά με τα λεγόμενα του επιβεβαιώνει την αρχική μας ανακοίνωση.
  Πιο συγκεκριμένα ο κ. Ευθυμίου παραδέχεται ότι ενημέρωσε τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο για τα προβλήματα που έχρηζαν παρεμβάσεων στο Σχολείο, στις 12:00 μ.μ. της 20/09/2017 , δηλαδή λιγότερο από 24 ώρες  πριν το εν λόγω περιστατικό.
  Οφείλουμε βέβαια να τον διορθώσουμε και να τονίσουμε  ότι μεταξύ των προβλημάτων που μας ανέφερε δεν ήταν η συγκεκριμένη πόρτα αλλά αντιθέτως η πόρτα της παιδικής χαράς που βρίσκεται στο προαύλιο χώρο του σχολείου .
  Αλλά αυτό , θεωρούμε ότι ξεφεύγει από την ουσία του θέματος.
  Για τα προβλήματα που ανέφερε είχε ήδη δοθεί εντολή σε συνεργείο για να τα επισκευάσει την αμέσως επόμενη μέρα.
  Άλλωστε λίγες μέρες πριν ευρισκόταν στην Τ.Κ Εξάρχου επί 4 συναπτές ημέρες  σιδηρουργός και προχώρησε σε επισκευές και συντηρήσεις σε διάφορα σημεία του Εξάρχου  (σχάρες , κάγκελα κλπ.) .
  Εκτιμούμε ότι είχε όλο τον απαραίτητο χρόνο ο κ. Ευθυμίου να εντοπίσει και να αναφέρει προς επισκευή το συγκεκριμένο πρόβλημα ,δυστυχώς δεν το έπραξε.
  Ίσως μάλιστα   αν ο κ. Ευθύμιου είχε αποδεχτεί την πρόσκληση και είχε παρευρεθεί στους χώρους του Σχολείου κατά τον αγιασμό για την νέα σχολική χρονιά  ,ενδεχομένως να είχε αντιληφθεί ότι η εν λόγω πόρτα έχρηζε επισκευής και να είχε ειδοποιήσει εγκαίρως.   Σκοπός της Δημοτικής Αρχής δεν είναι η διαιώνιση στείρας αντιπαράθεσης , αλλά οφείλουμε να απαντήσουμε σε ανακρίβειες, διότι η μισή αλήθεια είναι ολόκληρο ψέμα.
  Κατά τα λοιπά αφήνουμε την μείζονα αντιπολίτευση στον μοναχικό δρόμο που έχει διαλέξει , αυτόν της άσκησης μικροπολιτικής και παραμένουμε προσηλωμένοι στην επίλυση των προβλημάτων του Δήμου με μέθοδο και υπευθυνότητα .

ΑΤΑΛΑΝΤΗ 25/09/2017
 ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΞΑΡΧΟΥ





Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη