Έκθεση Ζωγραφικής του Leonid Gomonov στην Λαμία από τον ΣΚΕΤΚΕ

Αλλαγή χώρου έκθεσης του Leonid Gomonov στην Λαμία
O Σύλλογος Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Κεντρικής Ελλάδας Σ.Κ.Ε.Τ.Κ.Ε. έχει τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσει το σημαντικό έργο του ταλαντούχο Λευκορώσου καλλιτέχνη. Είχε ήδη εκδόσει ανακοίνωση για την έκθεση του καλλιτέχνη στην γκαλερί της Παλαιάς Δημοτικής Αγοράς. ¨Ομως λόγω του ξαφνικού αιτήματος  των δημοτικών αρχών για εκαίνωση του χώρου, οι διαδικασίες μετακόμισης και διάλυσης του χώρου δεν το επιτρέπουν. Ως εκ τούτου η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο ισόγειο της παλιάς Νομαρχίας, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας.
Leonid Gomonov. Ο ζωγράφος έρχεται στην Ελλάδα μαζί με την κόρη του Olga Gomonova που ως ιστορικός και κριτικός τέχνης αναλαμβάνει την οργάνωση των εκθέσεών του. Ο καλλιτέχνης, γεννημένος το 1953 στη Λευκορωσία, έχει μέσα στην μακρά του πορεία στο χώρο των εικαστικών κατακτήσει πολλά βραβεία και επαίνους. Η δράση του πλούσια, τόσο καλλιτεχνική όσο φιλανθρωπική και ακτιβιστική.
  Το έργο του μας ταξιδεύει  σε αγαπημένα της πατρίδας του τοπία. Τοπία σιωπηρά, μυστηριακά, γεμάτα λυρισμό -διάθεση ποιητική που βρίθει συναισθημάτων. Τοπία που μαγεύουν, προκαλούν και ψιθυρίζουν τα φυσικά τους κάλλη με χρωματικές μελωδίες αρμονικές, ευαίσθητες, ευμετάβλητες
Η έκθεση του στη πόλη της Λαμίας θα διαρκέσει για μια εβδομάδα, από τις 4/10/2017 έως και τις 11/10/2017.

Εγκαίνια την Tετάρτη  4/10/20017 στις 8:00μ.μ.
Διάρκεια έκθεσης 4/10 /-11/10/-2017
Ισόγειο Περιφερειακού καταστήματος στην πλατεία Ελευθερίας στη Λαμία
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6972302343, 6972607887
Ωράριο: Τρίτη- Παρασκευή 18:00-21:00
                  Σάββατο 10:00-13:00
                  Δευτέρα κλειστά

 




Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη