Ημέρες Υιοθεσίας Σκύλου της Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης 4 και 5 Νοεμβρίου

ΗΜΕΡΕΣ ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ ΣΚΥΛΟΥ ΖΩΟΦΙΛΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 4 & 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
Και ναι λοιπόν έχουμε Ημέρες Υιοθεσίας Σκύλου!

Μια υπέροχη γιορτή Σάββατο 4 και Κυριακή 5 Νοεμβρίου από τις 10 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ στο Helexpo Maroussi Κηφισίας 39 στο Μαρούσι. Μαζί μας φυσικά η αγαπημένη μας Equilibrio που θα προσφέρει για κάθε σκύλο που θα υιοθετηθεί εκπτωτικά κουπόνια για έναν ολόκληρο χρόνο.
Σας περιμένουμε για να γνωρίσετε από κοντά τις αγαπημένες μας μουσούδες.  Υπέροχα σκυλάκια που σώθηκαν από τους δρόμους και πλέον θέλουν να κάνουν Χριστούγεννα στο καινούργιο τους σπίτι αγκαλιά με την νέα τους,  παντοτινή οικογένεια.  Δώστε τους την ευκαιρία για να σας δείξουν πόσο δυνατά μπορούν να αγαπήσουν.

Δείτε το βίντεο εδώ!
https://www.youtube.com/watch?v=EaHaCqdqrI0
https://www.facebook.com/zeil.gr/videos/10155763534967152/


Και τώρα λίγα λόγια για το σποτάκι μας.
Όπως γνωρίζετε όλα τα σποτ μας δημιουργούνται χωρίς κανένα οικονομικό κόστος για εμάς. Αυτό που δεν γνωρίζετε είναι ότι το συγκεκριμένο σποτάκι δημιουργήθηκε με τις ευλογίες του γνωστού σκηνοθέτη Kornél Mundruczó ο οποίος μαζί με τους παραγωγούς της βραβευμένης στις Κάννες ταινίας White God έδωσαν την έγκρισή τους να χρησιμοποιήσουμε πλάνα της ταινίας στο σποτάκι μας. Είναι τεράστια τιμή για εμάς καθώς η ταινία White God μας συγκλόνισε!
Ευχαριστούμε ολόψυχα τον σκηνοθέτη Kornél Mundruczó και τις εταιρίες www.protoncinema.hu και www.protontheatre.hu. Ένα τεράστιο ευχαριστώ επίσης στη Orsolya Banki για την πολύτιμη βοήθειά της. Orsi you are the best!
Εκατομμύρια ευχαριστώ
Στον Στάθη Νικολακόπουλο, τον Δημήτρη Μπαρμπαγιώργη και το Media Lab του Δήμου Ηλιούπολης για την ηχογράφηση του ραδιοφωνικού
Στον Σταμάτη Γεροχριστοδούλου https://www.facebook.com/stamgero/ για το μοντάζ.
Στην Ευτυχία Καδόγλου για τις κάρτες των τίτλων

Κείμενο, σενάριο, σκηνοθεσία, εκφώνηση ραδιοφωνικού επιμέλεια Project Αγγελική Παναγιωτοπούλου.

Σημειώνουμε για ακόμη μια φορά ότι όλοι οι συντελεστές προσέφεραν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους για την δημιουργία του σποτ και οποιαδήποτε μετάδοσή του από τα ΜΜΕ είναι ΔΩΡΕΑΝ


Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης.
Ανοίξτε την αγκαλιά σας και σώστε ένα αδέσποτο

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη