Θανάσης Γιαννόπουλος: «Τολμήστε τώρα και δώστε λύσεις άμεσα στο δράμα που βιώνουν οι ασθενείς και οι οικογένειές τους»

Αθήνα,   18/10/2017
«Δεν μπορώ να καταλάβω και είναι απορίας άξιον να ομιλούν και να λένε τα στελέχη της Κυβέρνησης μηδέ εξαιρουμένου και του κ. Πρωθυπουργού για πρωτογενή πλεονάσματα και 13ο μισθό και άλλα συναφή και να χρωστάνε στο ελληνικό δημόσιο τόσα χρήματα σε χιλιάδες πολίτες που περιμένουνε να συνταξιοδοτηθούν, ΦΠΑ, χρέη νοσοκομείων, φαρμακείων , ιδιωτικών κλινικών, κλπ.
Είναι όμως, επιεικώς να το χαρακτηρίσω ως απαράδεκτο κ. Πρωθυπουργέ, να υπάρχουν λίστες αναμονής στα νοσοκομεία προς χειρουργείο από σοβαρές παθήσεις όπως καρκίνοι παγκρέατος, ήπατος, στομάχου, παχέως εντέρου, αγγειοχειρουργικά περιστατικά, κλπ., γιατί δεν υπάρχει διαθεσιμότητα ιατροτεχνολογικών βοηθημάτων λόγω χρεών προς τις προμηθεύτριες εταιρείες που διαθέτουν αυτά τα προϊόντα.
Η αναμονή σε νοσοκομεία σήμερα έχει ξεπεράσει για αυτά τα περιστατικά τους 2 μήνες και σε αυτούς του πολίτες που περιμένουν εναγωνίως τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα με επιβάρυνση της υγείας τους τί θα απαντήσετε!!!
Πού είναι η ισοπολιτεία που το δημοκρατικό μας πολίτευμα επιτάσσει?
Ίδια τύχη πρέπει να έχουν και οι ανώνυμοι πολίτες με τους επώνυμους, όταν λίαν προσφάτως δύο περιστατικά επωνύμων ξεπέρασαν τη λίστα και χειρουργήθηκαν και καλώς έγινε.
Η χρησιμοποίηση των συγχρόνων ιατροτεχνολογικών βοηθημάτων είναι επιτακτική γιατί κατ’ αυτόν τον τρόπο μειώνονται οι εγχειρητικές επιπλοκές που κοστίζουν πολλαπλάσια χρήματα και κυρίως μειώνεται η εγχειρητική θνησιμότητα.
Πρέπει να χειρουργούνται τα περιστατικά με σύγχρονη τεχνολογία που στοιχίζει μεν αλλά σώζει δίνοντας προσδόκιμο ποιοτικής και ποσοτικής επιβίωσης.
Υπάρχουν λύσεις που πρέπει κ.κ. Υπουργοί να τις δώσετε, διότι μπροστά στον ανθρώπινο πόνο και στη βάσανο της νόσο και δη της καρκινικής νόσου δεν χωράει κομματική ή ιδεολογική διαφοροποίηση.
Τολμήστε τώρα και δώστε λύσεις άμεσα στο δράμα που βιώνουν οι ασθενείς και οι οικογένειές τους».

Θανάσης Γιαννόπουλος

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη