Απάντηση του κ. Χρήστου Σταϊκούρα στους «κύκλους του Υπουργείου Οικονομικών»

Αθήνα, 4 Οκτωβρίου 2017

Απάντηση του Τομεάρχη Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτή Φθιώτιδας, κ. Χρήστου Σταϊκούρα στους «κύκλους του Υπουργείου Οικονομικών»

Οι αυτοαποκαλούμενοι «κύκλοι του Υπουργείου Οικονομικών» σχολίασαν τις πρώτες παρατηρήσεις μας επί του Προσχεδίου του Κρατικού Προϋπολογισμού για το 2018.
Αλήθεια, από πότε το Κράτος παρεμβαίνει στο διάλογο μεταξύ των πολιτικών κομμάτων;
Έτσι αντιλαμβάνονται στο ΣΥΡΙΖΑ τη λειτουργία του πολιτεύματος;
Οι πολιτικοί υποβολείς, κρυπτόμενοι, αφού επί πολλά χρόνια περί άλλα τύρβαζαν, «πριονίζοντας» την ελληνική οικονομία, τώρα κινούμενοι σε εντελώς αντίθετη κατεύθυνση, με πλεόνασμα ατεκμηρίωτης επιστημονικής αλαζονείας και πολιτικού θράσους, κάνουν και πάλι μαθήματα.
Θα ήταν ενθαρρυντικό αν ομολογούσαν πως άρχισαν να κατανοούν, έστω στα λόγια γιατί στις πράξεις ακόμη υστερούν, ότι για να αποκτήσουν ίχνη πολιτικής σοβαρότητας, πέραν από την αποστολή ταπεινωτικών επιστολών, θα πρέπει να είναι ασυνεπείς με τις επί πολλά χρόνια ιδεοληψίες τους, με τις οποίες είχαν ταλαιπωρήσει τη χώρα.
Σε ότι μας αφορά θα δώσουμε συνέχεια, μόνο επί της ουσίας του ζητήματος.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη