Συνελήφθη αλλοδαπή οικιακή βοηθός στη Χαλκίδα, για διάπραξη κλοπών από οικία

Συνελήφθη αλλοδαπή σε περιοχή της Χαλκίδας, για διάπραξη κλοπών από οικία, όπου εργαζόταν ως οικιακή βοηθός
Κατασχέθηκαν πλήθος κοσμημάτων, χρηματικό ποσό και ένα προσημειωμένο χαρτονόμισμα των (20) ευρώ
Ερευνάται η εμπλοκή της και σε άλλες περιπτώσεις κλοπών
Συνελήφθη, χθες (05-10-2017) το μεσημέρι σε περιοχή της Χαλκίδας, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, μία 39χρονη υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενη για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, η 39χρονη κατελήφθη να έχει στη κατοχή της πέντε σκουλαρίκια, ένα δαχτυλίδι, ένα περιδέραιο λαιμού και ένα προσημειωμένο χαρτονόμισμα των (20) ευρώ, τα οποία είχε νωρίτερα αφαιρέσει από οικία 63χρονης ημεδαπής, όπου εργαζόταν ως οικιακή βοηθός.
Σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία της συλληφθείσας, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα σε διάφορους χώρους αυτής και κατασχέθηκαν πλήθος κοσμημάτων και συγκεκριμένα δαχτυλίδια, σκουλαρίκια, βραχιόλια, αλυσίδες και περιδέραια λαιμού, μενταγιόν, ρολόγια, χρυσές λίρες Αγγλίας κ.α., καθώς και το χρηματικό ποσό των (450) ευρώ.
Από τα ανωτέρω κατασχεθέντα κοσμήματα, μέρος αυτών αποδόθηκε στην 63χρονη νόμιμη κάτοχό τους, ενώ για τα υπόλοιπα διερευνάται η προέλευση και ο τρόπος κτήσης τους.
Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη