Φθιώτιδα: Αστυνομικοί και πολίτης τραυματίες σε τροχαίο

Αστυνομικοί της τροχαίας αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας, τραυματίστηκαν εν ώρα καθήκοντος όταν στο σταθμευμένο αυτοκίνητο τους έπεσε άλλο αυτοκίνητο . Το ατύχημα συνέβη στην Ε.Ο. στο ύψος των Λιβανατών στο ρεύμα προς Λαμία.

Εκεί ακινητοποιήθηκε αρχικά, Ι.Χ. εξαιτίας μηχανικής βλάβης, ενώ έβγαινε και καπνός από τη μηχανή του. Το τμήμα τροχαίας κλήθηκε να βοηθήσει και σε λίγο αστυνομικοί που επέβαιναν σε συμβατικό αυτοκίνητο έφτασαν στο σημείο.

Στάθμευσαν πίσω από το ακινητοποιημένο αυτοκίνητο, στη δεξιά πλευρά του δρόμου.992017164620

Ο ένας αστυνομικός βγήκε από το συμβατικό περιπολικό και πριν προλάβουν να βγουν και οι άλλοι δυο, που επέβαιναν, ένα τρίτο αυτοκίνητο έπεσε πάνω στο δικό τους. Δυο αστυνομικοί και ο οδηγός του τρίτου αυτοκινήτου τραυματίστηκαν.

Μέσα στο συμβατικό αυτοκίνητο ήταν ο Διοικητής του Τμήματος, Αστυνομικός Δ/ντης Βασίλης Ριζάκος και μία συνάδελφός του.

Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, οι δυο αστυνομικοί και ο οδηγός του ιχ, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Λαμίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρουν σοβαρά τραύματα, χωρίς ωστόσο να κινδυνεύει η ζωή τους. Ο διοικητής του Τμήματος  μάλιστα είναι στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Ο οδηγός του αυτοκινήτου που ακινητοποιήθηκε αρχικά, λόγω μηχανικής βλάβης, μιλά στο Star εκείνες τις στιγμές.

https://tvstar.gr



Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη