«Όνειρο στην Αρχαία Αγορά» από τον Φιλοζωικό Σύλλογο Φθιώτιδας

Δελτίο τύπου του Φιλοζωικού Συλλόγου Φθιώτιδας για τo ''Όνειρο στην Αρχαία Αγορά''

Ένα διαφορετικό κόσμο ''ονειρεύτηκαν'' τα παιδιά που συμμετείχαν στο φιλοζωικό θεατρικό δρώμενο ''Όνειρο στην Αρχαία Αγορά'', το Σάββατο 21 Οκτωβρίου.
Έναν κόσμο πολιτισμένο όπου άνθρωποι και ζώα συνυπάρχουν αρμονικά, όπου η λέξη αδέσποτο είναι άγνωστη και η αγάπη ενώνει ανθρώπους και ζώα.
Τα παιδάκια διδάχτηκαν την έννοια της υιοθεσίας ενός τετράποδου και της ευθύνης που αυτή συνεπάγεται ενώ, στο τέλος, πήραν μια μάσκα που συμβόλιζε ζωάκι.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των ''Ημερών Ζωοφιλίας 2017'' στην αίθουσα της Αρχαίας Αγοράς, όπου φιλοξενείται έως 30 Οκτωβρίου 2017 η εικαστική έκθεση ''+υπάρχω'', από τον Φιλοζωικό Σύλλογο Φθιώτιδας σε συνεργασία με το Δήμο Λαμιέων και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ενώ υποστηρίχτηκε από το σύλλογο Συν στον άνθρωπο .Το σενάριο εμπνεύστηκε και συντόνισε η Ηλιάνα Ζιώγα, τα ωραία σκηνικά έγιναν από τον Θανάση Αθανασιά ενώ την σκηνοθεσία ανέλαβε ο Κώστας Τσιμπούκας.

Για τον Φιλοζωικό Σύλλογο Φθιώτιδας
Η Πρόεδρος Έφη Γρίβα















Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη