Ηράκλειο: Σοβαρό τροχαίο με μηχανάκια - Ακρωτηριασμό υπέστη νεαρή κοπέλα

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, τα ξημερώματα, στη γέφυρα στην περιοχή Γιόφυρο στο Ηράκλειο, πάνω από το Jumbo, με αποτέλεσμα τρία νεαρά άτομα να μεταφερθούν στο Βενιζέλειο νοσοκομείο. Το ατύχημα σημειώθηκε με την εμπλοκή δύο δικύκλων, χωρίς να έχουν αποσαφηνιστεί ακόμη οι ακριβείς συνθήκες.
Εκ των τριών σοβαρότερη είναι η κατάσταση μιας νεαρής κοπέλας που υπέστη ακρωτηριασμό στο χέρι, από τον αγκώνα. Τόσο η κοπέλα, όσο και τα δύο άλλα άτομα μεταφέρθηκαν στο Βενιζέλειο νοσοκομείο με δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που έσπευσαν, ενώ τις πρώτες βοήθειες παρέσχεσε ο γιατρός του ΕΚΑΒ που έσπευσε με το αυτοκίνητο του Κέντρου.

Στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο ΚΑΤ μεταφέρθηκε η νεαρή κοπέλα 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της κοπέλας στην Αθήνα προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση για την επανασυγκόλληση του άκρου της. Έτσι στήθηκε επιχείρηση για τη μεταφορά της κοπέλας στην Αθήνα. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τη μετέφερε στο αεροδρόμιο Ηρακλείου όπου με ένα αεροσκάφος C 127 μεταφέρθηκε στην Αθήνα.
Στο μεταξύ στο Βενιζέλειο νοσοκομείο νοσηλεύονται οι άλλοι δυο επιβαίνοντες της μηχανής, ένας 19χρονος Αλβανικής καταγωγή και ένας 30χρονος που έχουν επίσης τραυματιστεί.
http://www.cretalive.gr/crete/sobaro-trochaio-me-mhchanakia-akrothriasmo-ypesth-nearh-kopela

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη