Το χάντμπολ κάνει αισθητή την παρουσία του στην πόλη της Λαμίας

Το άθλημα χειροσφαίρισης (handball) κάνει αισθητή την παρουσία του στην πόλη της Λαμίας εδώ και τρία χρόνια μέσα από τις ακαδημίες του συλλόγου Α.Π.Σ. ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΕΣ ΛΑΜΙΑΣ δημιουργώντας αντίστοιχα τμήματα αγοριών και κοριτσιών όλων των ηλικιών. Οι προπονητές, οι γονείς και ο Έφορος Χειροσφαίρισης του συλλόγου κύριος Παρίσης, προσπαθούν για την καλύτερη εκμάθηση του αθλήματος συμμετέχοντας οι αθλητές σε τουρνουά και επίσημους αγώνες της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης.
Για τη φετινή χρονιά οι εγγραφές θα γίνονται καθημερινά στο κλειστό γήπεδο του Χαλκιοπουλείου από 15.00 - 19.00 τις καθημερινές και το Σάββατο από 10.00 - 12.00
Για πληροφορίες επικοινωνήστε στα εξής τηλέφωνα:
Έφορος handball  Βασίλης Παρίσης    6948531012
Προπονητής handball  Αποστόλης Πουγκακιώτης 6973990766
Τέλος, θέλουμε να υπογραμμίσουμε μια επιτυχία αθλητών-μελών του συλλόγου μας σε έναν στίβο μάχης εκτός γηπέδων. Οι αθλητές του συλλόγου Αλεξανδρής Μάριος, Κατσίφας Νικηφόρος, Σιαμπούλης Αθανάσιος και Σκούρας Ιωάννης πέρασαν σε σχολές των ΑΕΙ/ΤΕΙ που επιθυμούσαν και τους εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια, με την ευχή να έχουν καλή σταδιοδρομία.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη