Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Επιμορφωτική Ημερίδα στο Δίκαστρο Φθιώτιδας

Την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017, στο Δίκαστρο Φθιώτιδας, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Επιμορφωτική Ημερίδα με θέμα: «Ανάδειξη – προβολή αξιοθέατων χώρων Δικάστρου (Μουσείο, Νερόμυλος) ως χώροι πολιτισμού, εκπαίδευσης και ιστορία περιοχών Δήμου Μακρακώμης», στο χώρο του Ιστορικού και Λαογραφικού Μουσείου «Νικαίας, Καλλίδαμος, Φιλίστας» Παρουσία 75 συνέδρων οι ομιλητές: Λεωνίδας Καρφής (Αντιστράτηγος ε.α. ΕΛ.ΑΣ – συγγραφέας), Βασίλειος Κανέλλος (Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός), Ηλίας Προβόπουλος (Δημοσιογράφος – Συγγραφέας), Κωνσταντίνα Συλεούνη (Αρχαιολόγος) και Ελένη Μπενιάτα (Προϊσταμένη Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης της Α/θμιας Εκπ/σης Στερεάς) ανέπτυξαν θέματα σχετικά με τη θεματολογία της Ημερίδας Πριν τη συνεδρία οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στο Νερόμυλο του χωριού, να δουν τη λειτουργία του και να ενημερωθούν σχετικά με την Υδροκίνηση από τον κ. Κουτμάνη Παναγιώτη (Βιολόγο – Υπεύθυνο Κ.Π.Ε. Στυλίδας – Υπάτης).
Η ημερίδα έκλεισε με ξενάγηση στο Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο «Νικαίας, Καλλίδαμος, Φιλίστας» από την Αρχαιολόγο κ. Συλεούνη και με παράθεση γεύματος στους συνέδρους. 
Την ημερίδα τίμησε με την παρουσία του και ο Δήμαρχος Μακρακώμης κ. Παπαευθυμίου Ευθύμιος. 






















Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη