Νίκος Ανδρουλάκης: Καταρρέει το αφήγημα «Greek comeback» του κ. Τσίπρα

Καταρρέει το αφήγημα «Greek comeback» του κ. Τσίπρα

Από το γραφείο τύπου του ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιου για την ηγεσία της Δημοκρατικής Παράταξης, Νίκου Ανδρουλάκη, τονίζονται τα εξής:

Μετά από δύο χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, σύμφωνα με στοιχεία της Eurostat, 3,8 εκατ. Ελληνες ή το 35,6% του πληθυσμού αντιμετωπίζει τον κίνδυνο φτώχειας ή κοινωνικού αποκλεισμού. Χειρότερες επιδόσεις από τη χώρα μας στην Ευρώπη έχουν μόνο η Βουλγαρία και η Ρουμανία. Με απλά λόγια η πολιτική με… αριστερό πρόσημο και η εικόνα της Ελλάδας που βγαίνει από την κρίση είναι τελικώς εικονική πραγματικότητα.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με τα στοιχεία του προϋπολογισμού καταγράφεται υστέρηση στα έσοδα της τάξης των 2,3 δις ευρώ και προκειμένου να κλείσει ο προϋπολογισμός θα πρέπει να εισπραχθούν, μέχρι το τέλος του έτους, 15,8 δις ευρώ.

Από φτωχοποιημένους πολίτες και διαλυμένες επιχειρήσεις περιμένει η κυβέρνηση να γεμίσει τα κρατικά ταμεία αδιαφορώντας για τα έσοδα που θα μπορούσαν να έρθουν από επενδύσεις, από παραγωγή πλούτου.

Το νέο επικοινωνιακό αφήγημα με τίτλο «Greek comeback» που χτίζει ο πρωθυπουργός από τις ΗΠΑ καταρρέει. Ο εφιάλτης που βιώνουν καθημερινά εκατομμύρια Ελληνες δεν έχει καμιά σχέση με το… «αμερικανικό όνειρο» που ζει η συμμαχία Τσίπρα – Καμμένου

Νίκος Ανδρουλάκης - Ευρωβουλευτής ΠΑΣΟΚ - Μέλος S&D
www.androulakisnikos.gr

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη