Στα σκάφη του στόλου της Kiriacoulis το Openichnos

Στα σκάφη του στόλου της Kiriacoulis οι συσκευές Openichnos

Συνεργασία με την εταιρεία ενοικίασης σκαφών αναψυχής KIRIACOULIS MEDITERRANEAN υπέγραψε η Startup εταιρεία OPENICHNOS YACHT TRAKING SERVICES.

Η συμφωνία αυτή αφορά την διάθεση και εγκατάσταση στο στόλο της KIRIACOULIS MEDITERRANEAN συσκευών εντοπισμού θέσης της Startup εταιρείας OPENICHNOS (Yacht GPS Trackers) για την διαχείριση των σκαφών αναψυχής που η KIRIACOULIS MEDITERRANEAN διαθέτει και διαχειρίζεται.

"Το DNA του Ομίλου KIRIACOULIS MEDITERRANEAN μας οδήγησε εύκολα στη συμφωνία-συνεργασία με την Startup εταιρεία OPENICHNOS, που το τελευταίο διάστημα έχει καταφέρει να ξεχωρίσει μεταξύ των Startup εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον ευρύτερο κλάδο του τουρισμού. Η τεχνολογίας αιχμής, 100% ελληνική, που συνοδεύει τις συσκευές OPENICNHOS αποτέλεσαν το ισχυρότερο χαρτί για τη συμφωνία αυτή" ανέφερε σχετικά ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας KIRIACOULIS MEDITERRANEAN, Θεοφάνης Κυριακούλης.

"Η φετινή τουριστική σεζόν ολοκληρώνεται για την OPENICHNOS με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς ήρθαμε σε στρατηγική συμφωνία με μια από τις πλέον γνωστές, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό, εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της ενοικίασης σκαφών αναψυχής. Στόχος μας είναι η ενίσχυση της συνεργασίας αυτής και στην επόμενη τουριστική σεζόν αποτελώντας το εφαλτήριο νέων συνεργασιών", ανέφερε από τη δική του πλευρά ο διευθύνων σύμβουλος της OPENICHNOS YACHT TRAKING SERVICES, Γιώργος Κούτρας.
    
Share on Google Plus

About Lamia Times

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *