Συναντήσεις του Χρήστου Σταϊκούρα με τις Δημοτικές Tοπικές Οργανώσεις της Νέας Δημοκρατίας στη Φθιώτιδα

Λαμία, 20 Οκτωβρίου 2017
Ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Τομεάρχης Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας κ. Χρήστος Σταϊκούρας πραγματοποιεί σειρά συναντήσεων με τις Δημοτικές Tοπικές Οργανώσεις της Νέας Δημοκρατίας, στην Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδας.
Στόχος, η συστηματική ανταλλαγή σκέψεων για συνεχή βελτίωση της λειτουργίας των Τοπικών Οργανώσεων του Kόμματος, για συστηματική συνεργασία με τους Βουλευτές της περιοχής και του Κόμματος, και για προετοιμασία θεσμικής συμμετοχής, με ποιότητα και αποτελεσματικότητα, στη χάραξη και υλοποίηση στρατηγικών για την ανάπτυξη των περιοχών που αυτές καλύπτουν.
Η σειρά των συναντήσεων θα πραγματοποιείται τακτικά κατά το 3o τρίμηνο κάθε έτους.
Η πρώτη επίσκεψη – συνεργασία θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα στη ΔΗΜΤΟ Μακρακώμης.
Τον κύριο Σταϊκούρα θα συνοδεύουν οι κ.κ. Δρακάκης Δημήτριος, Πρόεδρος Περιφερειακής Οργάνωσης ΝΔ Στερεάς Ελλάδας, Κανέλλος Στυλιανός, Πρόεδρος ΝΟΔΕ Φθιώτιδας, Ζαλοκώστας Ταξιάρχης, Σύνδεσμος Εκλογικής Ετοιμότητας στην Περιφερειακή Οργάνωση ΝΔ Στερεάς Ελλάδας, Κολώνιας Ευάγγελος, πρώην πρόεδρος ΝΟΔΕ Φθιώτιδας.
Μετά το πέρας των επισκέψεων στις επτά Δημοτικές Τοπικές Οργανώσεις, θα ακολουθήσει συνάντηση και συνεργασία με τους Τομεάρχες της ΝΟΔΕ Φθιώτιδας και τη Νομαρχιακή Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ Φθιώτιδα.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη