Όταν η Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης συνάντησε την Vanessa-Mae

Όταν η Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης συνάντησε την Vanessa-Mae

Η Πέμπτη που μας πέρασε ήταν μια όμορφη βραδιά για την Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης. Μέλη της ομάδας μας είχαν την χαρά και την τιμή να γνωρίσουν από κοντά την παγκοσμίου φήμης βιολίστρια Vanessa-Mae κατά την διάρκεια της συναυλίας της στο Ηρώδειο. H Vanessa-Mae είναι γνωστή για το φιλοζωικό της έργο σε ολόκληρο τον κόσμο και έπειτα από πρόσκληση της ίδιας και των συνεργατών της, μας δόθηκε η ευκαιρία να παραβρεθούμε στο Ηρώδειο και να ενημερώσουμε το κοινό που παρακολούθησε την συναυλία για τα δικαιώματα των ζώων, τις υποχρεώσεις των κηδεμόνων και την υπεύθυνη φιλοζωία. Παράλληλα η Vanessa-Mae μίλησε μαζί μας και ενημερώθηκε για το μεγάλο πρόβλημα των αδέσποτων, της κακοποίησης και των ανεύθυνων κηδεμόνων ζώων που αντιμετωπίζει η χώρα μας.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Vanessa-Mae για την ευκαιρία που μας έδωσε να παρουσιάσουμε το έργο μας.

Να ευχαριστήσουμε επίσης και τους συνεργάτες της καθώς και την εταιρία Music Box Productions

Ενημερωθείτε για το έργο της Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης και για το πως μπορείτε να βοηθήσετε κάποια αδέσποτα να ζήσουν μια καλύτερη ζωή
www.zeil.gr
https://www.facebook.com/zeil.gr/

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη