300.000 ευρώ στους Δήμους Αμφίκλειας-Ελάτειας, Κατερίνης και Αγίου Βασιλείου για έργα υποδομών

300.000 ευρώ στους Δήμους Αμφίκλειας-Ελάτειας, Κατερίνης και Αγίου Βασιλείου για έργα υποδομών
Ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, ανταποκρινόμενος στο αίτημα που υπεβλήθη από τον δήμο Κατερίνης, Νομού Πιερίας, ενέκρινε εκτάκτως οικονομική ενίσχυση ύψους 170.000 ευρώ, αποκλειστικά για να αντιμετωπιστούν οι καταστροφές στις δημοτικές υποδομές, οι οποίες προκλήθηκαν από την ισχυρή βροχόπτωση που έπληξε την περιοχή από τις 15 έως τις 17 Νοεμβρίου 2017, με χρέωση του λογαριασμού του ΥΠΕΣ, που τηρείται στο  Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων για την αντιμετώπιση του φαινομένου της λειψυδρίας.
Ακολούθως, εγκρίθηκε επιχορήγηση ύψους 30.000 ευρώ στον δήμο Αμφίκλειας-Ελάτειας, Νομού Φθιώτιδας, αποκλειστικά για τη χρηματοδότηση των αναγκαίων έργων αποκατάστασης των δικτύων ύδρευσης στην Τοπική Κοινότητα Ζελίου, με χρέωση του αντίστοιχου λογαριασμού του ΥΠΕΣ, που τηρείται στο  Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων για αυτούς τους λόγους.
Τέλος, εγκρίθηκε έκτακτη οικονομική ενίσχυση ύψους 100.000 ευρώ στον δήμο Αγίου Βασιλείου, Νομού Ρεθύμνης, αποκλειστικά για την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν στο αγροτικό οδικό δίκτυο από τις έντονες βροχοπτώσεις, με χρέωση του λογαριασμού του ΥΠΕΣ από το έργο «Πρόγραμμα πρόληψης και αντιμετώπισης ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες στους Ο.Τ.Α. Α’ και Β’ βαθμού της χώρας», που τηρείται στο  Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων για αυτούς τους λόγους.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη