Η Aqua Vista Hotels και φέτος στην έκθεση 100% Hotel Show!

Η Aqua Vista Hotels και φέτος στην έκθεση 100% Hotel Show!
 Δυναμικό “παρών” θα δώσει η Aqua Vista Hotels αυτή τη χρονιά στο 100% Hotel Show, που θα πραγματοποιηθεί στις 17-20 Νοεμβρίου 2017 στο MEC Παιανίας. Ο Όμιλος θα συμμετάσχει με το δικό του περίπτερο στη σημαντική αυτή διοργάνωση για τον Τουρισμό, που κάθε χρόνο προσελκύει μεγάλο αριθμό επισκεπτών και συμμετεχόντων από τον κλάδο της φιλοξενίας.
Η διοργάνωση αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για την Aqua Vista Hotels να παρουσιάσει το ευρύ φάσμα υπηρεσιών που προσφέρει, από τη σύλληψη του concept ενός boutique ξενοδοχείου και την υλοποίησή του μέχρι την ανάπτυξη του brand και την περαιτέρω εξέλιξη μιας μονάδας. Στελέχη του κλάδου του Τουρισμού, ξενοδόχοι, διευθυντές ξενοδοχείων, θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τις λύσεις που προσφέρει η Aqua Vista Hotels σχετικά με την online παρουσία ενός brand, τη διαχείριση και λειτουργία μιας μονάδας, καθώς και να συζητήσουν για τρόπους αύξησης των πωλήσεων.
Η κυρία Σοφία Ματζουράνη, Business Development Manager της Aqua Vista Hotels, δήλωσε σχετικά: «Έπειτα από την πολύ επιτυχημένη συμμετοχή μας στην περσινή διοργάνωση δεν θα μπορούσαμε να μη βρισκόμαστε εδώ και φέτος, αυτή τη φορά με το δικό μας περίπτερο. Η επικοινωνία και επαφή με ανθρώπους του κλάδου και η παρουσίαση του ευρέος φάσματος υπηρεσιών που η Aqua Vista Hotels προσφέρει, με λύσεις που αφορούν από τη δημιουργία ενός ξενοδοχείου μέχρι την online παρουσία του, αλλά και η μετάδοση της τεχνογνωσίας μας για την ανάπτυξη δυναμικών, κερδοφόρων μονάδων αποτελούν σημαντικά ζητούμενα για εμάς».
Το 100% Hotel Show διοργανώνει η Demand Customize Marketing με τη στρατηγική συνεργασία της Morantis Tourism Strategy Experts. Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του ΣΕΤΕ, του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας, της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών-Αττικής και Αργοσαρωνικού και της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού (Fed HATTA). Strategic Communication Partner είναι το Greek Travel Pages, ενώ Strategic Media Partner το Tornos News.
Βρείτε την Aqua Vista Hotels: 
Section: Special Segment Digital Square
Booth: C45
Για ραντεβού επικοινωνήστε με την Aqua Vista Hotels στο pr@aquavistahotels.com




Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη