Φο.Δ.Σ.Α Στερεάς Ελλάδας: «Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παίζει προσωπικά, κομματικά και πολιτικά παιχνίδια»

      ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ  ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ
   ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
   ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΩΝ ΟΤΑ

                     
Με ιδιαίτερη προσοχή διαβάσαμε το δελτίο τύπου  του Δημοτικού Συμβούλου  του Δήμου Θηβαίων κ. Σταμάτη Χαλβατζή που έστερξε  να υποστηρίξει δημόσια τον κ. Κόρδατζη, οι συκοφαντικές αναφορές του οποίου σε βάρος του Φορέα μας έχουν ήδη πάρει το δρόμο προς τη Δικαιοσύνη.

Λαμβάνοντας υπ΄ όψη μας τις παραινέσεις του για καλή προαίρεση και διάλογο, παρακαλούμε τον κ. Χαλβατζή

α) Να επιβεβαιώσει ή  να διαψεύσει το γεγονός ότι ο φορέας μας εκδίδει  Δελτία Τύπου κατά τακτά χρονικά διαστήματα με τα οποία ενημερώνονται όσοι επιθυμούν να ενημερωθούν, καθώς και ότι όλες οι κρίσιμες αποφάσεις του Δ.Σ του Φορέα μας είναι προσβάσιμες σε όλους μέσω του συστήματος «Διαύγεια» και της ιστοσελίδας του Φορέα μας.

β) Να μας υποδείξει έστω και ένα σημείο των καταγγελιών του κ. Κόρδατζη, σε βάρος του Φορέα μας, το οποίο να μην είναι αναληθές και συκοφαντικό. Αν δεν εντοπίσει κανένα τέτοιο σημείο, τότε θα πρέπει ο κ. Χαλβατζής να εξηγήσει για ποιο λόγο θεωρεί αποδεκτές τις κάθε είδους συκοφαντίες ως θεμιτό στοιχείο της πολιτικής ζωής, και για ποιο λόγο τις υπερασπίζεται, αντί να απαιτεί δημόσια την ανασκευή τους   στο πλαίσιο  της ¨καλής προαίρεσης¨ και του ¨διαλόγου¨.

γ) Να σχολιάσει τη συμπεριφορά του κ. Κόρδατζη ως πολιτικού προσώπου, σε περίπτωση που αυτός αρνηθεί να ανασκευάσει τις συκοφαντικές αναφορές του σε βάρος του Φορέα μας. 

Σε κάθε περίπτωση, επιθυμούμε να καταστεί σαφές προς όλους, ότι δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παίζει προσωπικά, κομματικά και πολιτικά παιχνίδια σε βάρος της αξιοπιστίας και του κύρους του Φορέα μας.

Θήβα: 2/11/2017

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη