Νέα Δημοκρατία: «Να μιλήσει ο κ. Τσίπρας για τις σκοτεινές συναλλαγές του κ. Καμμένου»

«Να μιλήσει ο κ. Τσίπρας για τις σκοτεινές συναλλαγές του κ. Καμμένου»
 Αθήνα, 11 Νοεμβρίου 2017
Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Τα νέα καταιγιστικά στοιχεία που είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας δεν αφήνουν πια καμία αμφιβολία ότι ο Πάνος Καμμένος εμπλέκεται προσωπικά σε σκανδαλώδεις υποθέσεις πώλησης εξοπλισμού των Ενόπλων Δυνάμεων. Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί πια να κρύβεται στο γραφείο του. Τον καλούμε να πάρει δημοσίως θέση για τις σκοτεινές συναλλαγές του συναρχηγού της Κυβέρνησής του».
 Η πλήρης ανακοίνωση
«Τα νέα καταιγιστικά στοιχεία που είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας δεν αφήνουν πια καμία αμφιβολία ότι ο Πάνος Καμμένος εμπλέκεται προσωπικά σε σκανδαλώδεις υποθέσεις πώλησης εξοπλισμού των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο περιβόητος μεσάζοντας Βασ. Παπαδόπουλος με τον οποίο ο κ. Καμμένος έχει υπογράψει την συμφωνία με τη Σαουδική Αραβία, αποδεικνύεται πλέον ότι είναι ένας πολυδραστήριος έμπορος όπλων εμφανιζόμενος να εκπροσωπεί με αμφιβόλου αξιοπιστίας έγγραφα όχι μόνον τη Σαουδική Αραβία, αλλά και την Ιορδανία, και το Κατάρ.

Το πιο σημαντικό είναι, ωστόσο, ότι την δράση του εν λόγω μεσάζοντα  την ήξερε ήδη από το Φεβρουάριο σύσσωμη η Στρατιωτική ηγεσία του Πενταγώνου, η οποία ζήτησε να τηρηθεί απαρέγκλιτα ο νόμος και να μην παρεμβάλλονται μεσάζοντες σε διακρατικές συμφωνίες.

Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί πια να κρύβεται στο γραφείο του. Τον καλούμε να πάρει δημοσίως θέση για τις σκοτεινές συναλλαγές του συναρχηγού της Κυβέρνησής του». 

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη