Χρήστος Σ. Ζάχος, ο δικός μας Μαραθωνοδρόμος!

ΧΡΗΣΤΟΣ Σ. ΖΑΧΟΣ, Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΟΣ
(Εκ Παναγιάς Δομοκού ορμώμενος)

Ας μιλήσουμε για τους Έλληνες δρομείς του μαραθωνίου. Εκείνους των οποίων τα ονόματα παραμένουν άγνωστα στους περισσότερους αθλητικούς συντάκτες και θεατές. Μετά τον σημερινό αγώνα των 42.195 μέτρων στην Αθήνα, οι περισσότερες εφημερίδες θα τους αφιερώσουν ένα μονόστηλο. Μόνο μια μικρή -περιορισμένη παρά τη διάδοση του τρεξίματος στη χώρα μας- κοινότητα θα μιλήσει γι’ αυτούς. Σα να κοιτάζει το πρόσωπό της στον καθρέπτη.
Για μία ακόμη χρονιά ως συνήθως οι τηλεοπτικές κάμερες της δημόσιας τηλεόρασης εστίασαν από την αρχή στους πρωτοπόρους καλεσμένους ξένους δρομείς. Δεν υπήρχε μέριμνα για κάμερα που θα ακολουθούσε στη διαδρομή τους  Έλληνες αθλητές και θα κατέγραφε τις ανακατατάξεις στην κούρσα. (έτσι νομίζουμε),
Ο δικός μας δρομέας Χρήστος Στυλιανού Ζάχος με καταγωγή από την Παναγιά Δομοκού -  αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού- που όσο μεγαλώνει αγωνίζεται με σωστό καταμερισμό δυνάμεων στοχεύοντας στη θέση.
      Προετοιμάστηκε  από αρχές Ιουλίου για αυτόν τον αγώνα. Με διπλές προπονήσεις και μεγάλα συνεχόμενα τρεξίματα που φτάνουν ή ξεπερνούν τα 36 χιλιόμετρα.
Και σήμερα κατόρθωσε να τερματίσει σε πολύ καλή θέση.  

Εύγε-εύγε-εύγε.  ΧΡΗΣΤΟ ΖΑΧΟ μας κάνεις υπερήφανους!!!                                                                           

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη