Δολοφονική επίθεση από λαθροθήρες στον Πρόεδρο της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας

Δολοφονική επίθεση από λαθροθήρες στον Πρόεδρο της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας, Z'ΚΟΘ
 
Δολοφονική επίθεση από λαθροθήρες στον Πρόεδρο της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας κ. Ευάγγελο Μπαλατσό έγινε εχθές το μεσημέρι μέσα στα γραφεία της Ομοσπονδίας στη Λάρισα.
 
Δυο άτομα , ένας άνδρας και μια γυναίκα (μάνα και γιος) μπήκαν στα γραφεία της ομοσπονδίας με σκοπό να μιλήσουν στον Πρόεδρο της Ζ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας κ. Ευάγγελο Μπαλατσό από τον οποίο είχαν ζητήσει και έκλεισαν ραντεβού.
 
Τα δυο άτομα, γνωστοί λαθροθήρες, που έχουν πιαστεί κατ’ επανάληψη για λαθροθηρία ζητήσαν τον λόγο από τον κ. Μπαλατσό και κουβέντα στην κουβέντα τα αίματα άναψαν και ο άνδρας προσπάθησε να επιτεθεί στον κ. Μπαλατσό ενώ η γυναίκα έκανε επίθεση με ένα ψαλίδι. Μπήκαν στη μέση ο αντιπρόεδρος  και η επιστημονική συνεργάτης της Ομοσπονδίας και τελικά τα δυο άτομα τράπηκαν σε φυγή.
 
Ο κ. Μπαλατσός από το συμβάν τραυματίστηκε στο δάχτυλο και την Πέμπτη θα εγχειριστεί σε νοσοκομείο στη Λάρισα.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα εν λόγω άτομα έχουν συλληφθεί αρκετές φορές για λαθροθηρία, κυρίως λαγού, με σκοπό το εμπόριο και ήταν γνωστή η δράση τους στους κυνηγούς της περιοχής αλλά και στους θηροφύλακες.
 
Τα δυο άτομα αναζητούνται από την αστυνομία.
 
Κώστας Λουρής για το iHunt.gr

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη