Συναυλία Μελίνας Κανά - Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017 - Τόπος Τεχνών «Χώρα»

ΜΕΛΙΝΑ ΚΑΝΑ LIVE
ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017
ΤΟΠΟΣ ΤΕΧΝΩΝ «ΧΩΡΑ», ΛΕΛΕΪΚΑ ΥΠΑΤΗΣ


Μελίνα Κανά live: Αγάπα με & Πούλα με. Μαζί της ο Πάνος Παπαϊωάννoυ.
Μετά από μία επιτυχημένη καλοκαιρινή περιοδεία και ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι η Μελίνα Κανά ξεκινάει δυναμικά τον φετινό της χειμώνα. Συνοδοιπόροι της ο Πάνος Παπαϊωάννου, ο συνθέτης και κιθαρίστας Χρυσόστομος Καραντωνίου και μία ομάδα εξαιρετικών μουσικών.
Η  Μελίνα, με την παρουσία και την ερμηνευτική της δεινότητα έχει καταξιωθεί στο χώρο του ελληνικού τραγουδιού. Γνωστοί κι αγαπημένοι δημιουργοί όπως ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, ο Σωκράτης Μάλαμας, ο Νίκος Ξυδάκης, ο Παντελής Θαλασσινός και πολλοί άλλοι,  της έχουν εμπιστευτεί τα τραγούδια τους , τα οποία  έχει απογειώσει φωνητικά.
Από τη νέα της συνεργασία με τον συνθέτη Θέμη Καραμουρατίδη και την στιχουργό Λήδα Ρουμάνη, γεννήθηκε το καινούργιο της  τραγούδι «Αγάπα με και Πούλα με»  το οποίο κυριαρχεί ήδη στα ραδιόφωνα όλης της Ελλάδας.
Στη σκηνή μαζί με τη Μελίνα, ο Πάνος Παπαϊωάννου ο οποίος τη συνόδεψε και στην καλοκαιρινή της  περιοδεία, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις με το ξεχωριστό ρεπερτόριο του και την ζεστή του παρουσία.
Ο Πάνος μας συστήθηκε πριν από τρία χρόνια με το τραγούδι «Τα μεροκάματα» σε μουσική του Χρυσόστομου Καραντωνίου  και στίχους του Δ. Παπαχαραλάμπους από το  άλμπουμ τους «Ο χορός των ημερών», ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησε το δεύτερο άλμπουμ με τους ίδιους δημιουργούς  «Τα φώτα στην πλατεία»  από το οποίο ήδη ξεχωρίζει  «Ο Άνεμος Φυσά» και «Η Μάσκα».
Η Μελίνα Κανά και ο Πάνος  Παπαϊωάννου φέτος τον χειμώνα συναντούν τα πνευστά του Γιώργη Μακρή,  το ακορντεόν του Γιώργου Αγγελάκη,  τα κρουστά του Στρατή Σκουρκέα, το μπουζούκι και το λαούτο του Ζαχαρία Γερασκλή, την κιθάρα του Χρυσόστομου Καραντωνίου  και βάζουν πλώρη για τον πιο δυνατό μουσικό τους  χειμώνα !
Τιμές εισιτηρίων:
Προπώληση: 12€
Πόρτα: 15€
Προπώληση – κρατήσεις τηλεφωνικά στο 22310 510175
Μουσικά video:
« Αγάπα με και Πούλα με» 
https://www.youtube.com/watch?v=d9wQcTPb-ao
«Ο Άνεμος Φυσά»

Info:

Μελίνα Κανά live
Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017
Ώρα έναρξης 22.00
Τόπος Τεχνών «Χώρα»
Λελέικα Υπάτης, Φθιώτιδα
Τηλ. 2231051075
www.xwra.gr
e-mail: info@xwra.gr





Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη