Τα «Φιλοσοφικά Πορτρέτα» του Αντώνη Χατζημωϋσή στη Λαμία! (16/12)

Επιτέλους, Σύγχρονη Φιλοσοφία στη Λαμία!

ο Όμιλος "300" μαζί με τον Σύνδεσμο Φιλολόγων Φθιώτιδας, τη Δημοτική Πινακοθήκη Λαμίας "Αλέκος Κοντόπουλος" και τον Δήμο Λαμιέων, παρουσιάζουν στο ενημερωμένο κοινό της Πόλης μας το εξαιρετικά ενδιαφέρον βιβλίο του Αναπληρωτή Καθηγητή Σύγχρονης Φιλοσοφίας Αντώνη Χατζημωϋσή : "Φιλοσοφικά Πορτρέτα".

Η σύγχρονη φιλοσοφική αναζήτηση για θέματα Ταυτότητας, Ελευθερίας, Αντικειμενικότητας, θα αποτελέσουν μεταξύ άλλων τα θέματα της γόνιμης συζήτησης μας, επιτέλους ένα βήμα πιο πέρα από τα γνώριμα και σεβάσμια μονοπάτια της Κλασσικής Φιλοσοφίας με την οποία είμαστε αρκετά εξοικειωμένοι.

Ας κάνουμε στην Πόλη μας το επόμενο βήμα!

Με χαρά θα σας περιμένουμε στις 16 Δεκεμβρίου, ημέρα Σάββατο,  7 το απόγευμα, στην Δημοτική Πινακοθήκη Λαμίας "Αλέκος Κοντόπουλος", στην κεντρική αίθουσα, σε έναν χώρο που θα είναι γεμάτος με έργα της μόνιμης συλλογής της Πινακοθήκης μας και θα έχουμε φροντίσει και για όμορφη μουσική που θα συνοδεύσει αυτό το ταξίδι. 


το ΔΣ του Ομίλου "300"

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη