Συνελήφθη 29χρονος στη Λαμία, για κλοπές και ναρκωτικά

Από περιπολούντες αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λαμίας, συνελήφθη σήμερα (29-12-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες στη Λαμία, ένας 29χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για διάπραξη κλοπών και παράβαση νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
Ειδικότερα, ο 29χρονος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς να κινείται πεζός σε περιοχή της Λαμίας και σε έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε μικροποσότητα ηρωίνης, καθώς και (27) δισκία φαρμακευτικού σκευάσματος, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.
Επιπλέον στην κατοχή του, βρέθηκαν και ομοίως κατασχέθηκαν δύο σακούλες, οι οποίες περιείχαν διάφορα προϊόντα κλοπών και συγκεκριμένα:
  • (4) βιβλιάρια καταθέσεων τραπεζών,
  • φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής (laptop),
  • φορητό ράδιο – cd και συσκευή pos,
  • καφετιέρα και συσκευή router,
  • το χρηματικό ποσό των (20) ευρώ (σε κέρματα) και διάφορα καλώδια.
Στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, προέκυψε ότι ο 29χρονος είχε διαπράξει νωρίτερα τρεις (3) κλοπές από δύο δικηγορικά γραφεία και ένα φροντιστήριο σε περιοχές της Λαμίας.
Τα ανωτέρω κατασχεθέντα προϊόντα κλοπών αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη