«Άστεγος για μια μέρα»: 5η χρονιά κοινωνικής προσφοράς

«Άστεγος για μια μέρα» : 5η χρονιά κοινωνικής προσφοράς

Για 5η χρονιά, γινόμαστε «Άστεγοι για μια μέρα», συγκεντρώνοντας , είδη πρώτης ανάγκης, για συνανθρώπους μας που έχουν άμεση ανάγκη. Μια δράση, που ξεκίνησε πριν από 4 χρόνια, στο ξεκίνημα της μεγάλης οικονομικής κρίσης, με σκοπό, να ανακουφίσει έστω και προσωρινά, ανθρώπους που έχασαν τη δουλειά τους, έχασαν το σπίτι τους και βρέθηκαν στο δρόμο, μη μπορώντας να καλύψουν βασικές ανάγκες επιβίωσης.
Δυστυχώς, η ανάγκη για βοήθεια  όχι μόνο δεν  έχει εκλείψει αλλά είναι περισσότερο από ποτέ απαραίτητη, μετά και την τραγωδία στη Μάνδρα Αττικής, γίνεται επιτακτική  , για ενίσχυση των κατοίκων με συγκεκριμένα είδη, όπως, καθαριστικά είδη, σχολικά και τρόφιμα.
Για το λόγο αυτό, και φέτος για πέμπτη χρονιά την ίδια ημερομηνία , το Σάββατο στις 23 Δεκεμβρίου, θα μείνουμε για 24 ώρες στην Πλατεία Πάρκου , συλλέγοντας είδη πρώτης ανάγκης , όπως , τρόφιμα, σχολικά, καθαριστικά - απορρυπαντικά, ρούχα, φάρμακα, κουβέρτες  κλπ.
Όλα τα παραπάνω είδη, θα καλύψουν ανάγκες συνανθρώπων μας, στη Μάνδρα Αττικής, στο Κέντρο Υποδοχής Αστέγων του Δήμου Αθηναίων αλλά και του Κοινωνικού Παντοπωλείου Λαμίας.
Καλούμε λοιπόν όλους τους συμπολίτες μας, να αγκαλιάσουν  με την ίδια ζεστασιά που αγκάλιασαν και τα προηγούμενα χρόνια αυτή την εθελοντική  την προσπάθεια ,  αποδεικνύοντας ότι το έλλειμμα της κοινωνίας , είναι μόνο οικονομικό και όχι κατανόησης και αλληλοβοήθειας .

Με την υποστήριξη :
Συλλόγου Δρομέων Φθιώτιδας «Τραχίνα»
Πολιτιστικού Συλλόγου Ραχών «Αλόπη»
 Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας ( παράρτημα Λαμίας )
Τηλ. Επικοινωνίας
637378138 ( Κούτσικος Γιάννης )
675228615 ( Σολόπουλος Χρήστος )

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη