Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία ο 6ος αγώνας ορεινού δρόμου «Στα χνάρια του Δευκαλίωνα»

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ 6ου ΑΓΩΝΑ ΟΡΕΙΝΟΥ ΔΡΟΜΟΥ «ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΑ»
Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία και ξεπερνώντας κάθε προσδοκία ο 6ος αγώνας ορεινού δρόμου «ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΑ» που έλαβε χώρα τη Κυριακή  3 Δεκεμβρίου 2017 στους Δελφούς με συμμετοχή πλήθους αθλητών διαφόρων ηλικιών από όλη την Ελλάδα. Με τον καιρό σύμμαχο μας  δόθηκε η εκκίνηση του αγώνα  στις 10:00π.μ., ενώ  σχεδόν 450 αθλητές συνολικά συμμετείχαν στις δυο διαδρομές. Ο αγώνας  συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε με ασφάλεια μέχρι τον τερματισμό του συνόλου των αθλητών.
Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες σε όλους τους αθλητές που για 6η συνεχή χρονιά υποστήριξαν ένθερμα τον αγώνα ορεινού δρόμου «ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΑ», οι οποίοι έτρεξαν για το Όραμα της ΕΛΠΙΔΑΣ, δίπλα στους ανθρώπους που ‘’τρέχουν’’ ένα διαφορετικό, δικό τους αγώνα δρόμου, με σκοπό την ευαισθητοποίηση εθελοντών για την επίτευξη του οράματός τους.
Ευχαριστούμε από καρδιάς τους εκπρόσωπους του ειδικού σχολείου Άμφισσας και τα παιδιά του σχολείου, όπου τη Παγκόσμια Ημέρα Αναπηρίας συμμετείχαν ενεργά στην εκδήλωση και έτρεξαν ένα συμβολικό αγώνα διαδίδοντας το μήνυμα της ισότιμης συμμετοχής σε όλες της εκφάνσεις της ανθρώπινης ζωής.
Ακόμη να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας στον Όμιλο UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ για τη προσφορά του στον αγώνα και κυρίως στην εκπρόσωπο τους κα Κλέλια Χαρίση για τη σημαντική βοήθεια της στο συντονισμό και για την ομιλία της κατά την τελετή έναρξης και λήξης της εκδήλωσης.
Επίσης, ευχαριστούμε θερμά το Δήμο Δελφών για την υποστήριξη του και την παραχώρηση  του χώρου στο Μουσείο Σικελιανού, τη Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος, το υπουργείο Τουρισμού,  τον ΣΕΓΑΣ, τον ΑΚΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ , όπου ο αγώνας έγινε υπό την Αιγίδα τους, το Αστυνομικό Τμήμα Δελφών για τη διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας του αγώνα αλλά και της κυκλοφορίας των αυτοκινήτων, το ΕΚΑΒ, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης - παράρτημα Φωκίδας και Αχαΐας, το Σύλλογο Χιονοδρόμων Ορειβατών Ιτέας-Κίρρας, τον ΕΑΣ Απόλλων-Δελφών, το Σύλλογο Ξενοδόχων, τον Δελφικό Κύκλο για τη βοήθεια του στη γραμματεία και στις απονομές, το Σύλλογο Γυναικών Δελφών, όπως κα την ομάδα ΑΤΡΑΠΟΣ για την παρουσία τους και την εξαιρετική τελετή έναρξης και λήξης που μας χάρισε. Ακόμη, να ευχαριστήσουμε θερμά την εταιρεία ΒΙΚΟΣ, έναν από τους κύριους χορηγούς της διοργάνωσης, που βρέθηκε για ακόμη μία φορά κοντά στους αθλητές. Η συνεισφορά τους και η ενίσχυση τους ήταν καθοριστική για την οργάνωση του αγώνα. Γνωρίζουμε πάντα την ευαισθησία και την αγάπη που δείχνει η εταιρεία ΒΙΚΟΣ σε εθελοντικές δράσεις και είναι τιμή μας που συνεργαστήκαμε μαζί τους.
Επιπλέον, ευχαριστούμε από καρδιάς  τους χορηγούς του 6ου αγώνα ορεινού δρόμου «ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΑ» για τα δώρα που προσέφεραν στους αθλητές μας,  τις εταιρείες Arxetypo, Aργυρίου winery, Θαλάσσιες Καλλιέργειες Γαλαξιδίου,  Εν Δελφοίς, CountessWilhelmina,  Hotel –Restaurant Iniohos, ΥΙΟΙ Αγγελής και Σία Ο.Ε., καθώς και την εταιρεία  «Olympus Αθλητικά Έπαθλα»  για τα ακριβή και έγκυρα αποτελέσματα, την εταιρεία SARONIC TOURS για τη βοήθεια τους με τα λεωφορεία του αγώνα, την Ασφαλιστική εταιρεία Ευρωπαϊκή Πίστη που ασφάλισε τους αθλητές, τον Φωτογράφο Νάσσο Τριανταφύλλου για τις υπέροχες φωτογραφίες του (www.nassostriantafyllou.gr), τον Φωτογράφο Κατσίμπα Κωνσταντίνο , το κατάστημα Runner store για τη φιλοξενία και την υποστήριξη του αλλά και την κυρία Ασημίνα Συλαίου για την καθοριστική της συνεισφορά στον 6ο αγώνα ορεινού δρόμου «ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΑ» ως υπεύθυνης επιμέλειας της διαδρομής, το σύλλογο Δελφικές Αμφικτυονίες και κυρίως τη Μαρίνα Χασιώτη για την επιμέλεια, το συντονισμό, τη γραμματειακή υποστήριξη και τη πολύτιμη βοήθεια της στη διοργάνωση και τέλος τους δεκάδες απλούς εθελοντές που ήταν κοντά μας σε αυτή τη προσπάθεια.
Άλλος ένας αγώνας ορεινού δρόμου «ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΑ» ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου και σας ευχαριστούμε ολόψυχα για την στήριξη.

Η Οργανωτική Επιτροπή:
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΕΛΦΙΚΕΣ ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΕΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΩΝ-ΟΡΕΙΒΑΤΩΝ  ΙΤΕΑΣ-ΚΙΡΡΑΣ
ΑΚΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ


 

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη