Δημήτρης Βέττας: Έκτακτη οικονομική ενίσχυση για το Δήμο Μακρακώμης και την Τ.Κ. Ζελίου του Δήμου Αμφίκλειας-Ελάτειας

Ο Βουλευτής Φθιώτιδας ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Βέττας Δημήτρης επισκέφτηκε την Τοπική Κοινότητα Ζελίου του Δήμου Αμφίκλειας-Ελάτειας, όπου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας και κατοίκους και συζήτησε για τα προβλήματα της περιοχής. Κατά τη συζήτηση διαπιστώθηκε η αναγκαιότητα άμεσης αποκατάστασης των προβλημάτων στο δίκτυο ύδρευσης της Τοπικής Κοινότητας. Επίσης σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Βουλευτής με το Δήμαρχο Μακρακώμης διαπιστώθηκε η ανάγκη να αντικατασταθεί μέρος του δικτύου ύδρευσης στη Δημοτική Κοινότητα Σπερχειάδας.
Ο κ. Βέττας επισκέφθηκε τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Σκουρλέτη Πάνο και τον ενημέρωσε για τα παραπάνω προβλήματα. Ο Υπουργός Εσωτερικών ανταποκρίθηκε άμεσα στα αιτήματα και ενέκρινε έκτακτη οικονομική ενίσχυση 20.000 ευρώ για το Δήμο Μακρακώμης στις 24/11/2017 και 30.000 ευρώ για την Τοπική Κοινότητα Ζελίου του Δήμου Αμφίκλειας-Ελάτειας στις 29/11/2017, με χρέωση του λογαριασμού του ΥΠΕΣ, που τηρείται στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη