Νέο έργο οδοποιίας στην Εύβοια

Ακόμη ένα έργο προστίθεται στην υλοποίηση του σχεδιασμού της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό του οδικού δικτύου της. Συμβασιοποιήθηκε και ξεκινά η δεύτερη φάση συντήρησης και βελτίωσης στο βόρειο διαμήκη άξονα της Εύβοιας με παρεμβάσεις σε τμήματα που αναβαθμίζουν το επίπεδο ασφάλειας και άνεσης των μετακινήσεων.

Πρόκειται για έργο που προβλέπει χωματουργικές εργασίες διαπλάτυνσης στο οδόστρωμα, τεχνικές και ασφαλτικές εργασίες, κοπή δέντρων στα πρανή της οδού και εργασίες σήμανσης και ασφάλειας στο τμήμα Ψαχνά - Προκόπι της Επαρχιακής Οδού 77 της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας.

Για ένα έργο που αποτελεί κομμάτι της στρατηγικής της Περιφέρειας για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών μίλησε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος χαρακτήρισε την συγκεκριμένη παρέμβαση ως «ένεση ζωής».

«Οι δρόμοι μας είναι το μέσο για την ανάπτυξή μας. Αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι ενός τόπου που πρέπει να το περιποιούμαστε και να το προσέχουμε για να μας επιστρέψει αυτά που δίνουμε. Τα έργα υποδομής είναι αυτά που όσο τα ενισχύεις, τόσο αποδίδουν. Αυτός είναι ο λόγος που όταν εξασφαλίζουμε χρήματα για την οδοποιία θεωρούμε ότι έχουμε κάνει μία μικρή νίκη και έπειτα από πολλές μικρές νίκες, είναι δεδομένο ότι θα καταλήξουμε στην ριζική αλλαγή ολόκληρου του οδικού δικτύου της Στερεάς» τόνισε ο κ. Μπακογιάννης.



Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη