Οι «Περσείδες» με τη «live» υπογραφή του Μίλτου Πασχαλίδη τώρα και σε βινύλιο

O Μίλτος Πασχαλίδης ήρθε στα γραφεία του Ogdoo Music Group και υπέγραψε ένα προς ένα τα βινύλια με τις «Περσείδες» του. Μια όχι και τόσο «άνετη» διαδικασία, που ο ίδιος όμως τη χαρακτήρισε «μεγάλη χαρά!».


Οι «Περσείδες», ένας εξαιρετικός δίσκος, κυκλοφορεί τώρα και σε βινύλιο πολύ καλής ποιότητας με σκοπό να αναδειχτούν όλα τα χαρίσματα μιας πραγματικά εμπνευσμένης δισκογραφικής πρότασης. Με τα ανάγλυφα γραφιστικά του Στάθη σε όλη τους την έκταση, με το ένθετο με τους στίχους, τους συντελεστές και τις ακριβείς λεπτομέρειες του ηχογραφήματος.

Η έκδοση σε βινύλιο του album «Περσείδες», αποτελεί έναν μικρό φόρο τιμής στην εποχή που η ακρόαση του δίσκου ήταν μία αληθινή ιεροτελεστία. Αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής των απανταχού εραστών της μουσικής.
Η ορμητική επάνοδος του ιστορικού format μας δημιουργεί την ελπίδα ότι οι νέες γενιές των μουσικόφιλων θα ανακαλύψουν τη μαγεία που κρύβεται στις 33 στροφές, καθώς και τη χαρά που αντλείς όταν ζυγίζεις στην παλάμη σου ένα καινούργιο LP. Το βινύλιο κυκλοφορεί σε περιορισμένα και αριθμημένα αντίτυπα. Τα πρώτα 100 είναι υπογεγραμμένα από τον καλλιτέχνη.

Δείτε το video παρουσίασης της κυκλοφορίας, εδω

 

Κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group
Αθήνα, Δεκέμβριος 2017



Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη