Ολυμπιακός-Λαμία 2-0

Ο Ολυμπιακός χρειάστηκε ένα ημίχρονο για να νικήσει με 2-0 τη Λαμία και να επιστρέψει στην κορυφή της βαθμολογίας.
Χωρίς να εντυπωσιάσει, αλλά και χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, ο Ολυμπιακός νίκησε 2-0 την Λαμία στο γήπεδο Καραϊσκάκη, για την 17η αγωνιστική της Super League και παρέμεινε πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα. Ο Μάριν στο 9’ και ο Ανσαριφάρντ στο 37’ τα γκολ της νίκης.
Ο Ολυμπιακός πήρε από την αρχή τον «αέρα» της Λαμίας, η οποία έδειξε πως είχε κατέβει με καθαρά αμυντικούς προσανατολισμούς. Και πριν συμπληρωθεί το δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι έφτασαν στο γκολ. Στο 9’ και από υπέροχη μπαλιά του Φορτούνη, ο Μάριν μπήκε στην περιοχή, πλάσαρε έξυπνα και έκανε το 1-0.
Στη συνέχεια οι «ερυθρόλευκοι» διατήρησαν την κυριαρχία τους στο παιχνίδι, αλλά δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν φάσεις στην αντίπαλη εστία. Ωστόσο, πριν κλείσει το ημίχρονο πέτυχαν και δεύτερο γκολ, όταν στο 37’ και από λάθος του Αναστασόπουλου, ο Ζιλέ πάσαρε στον Ανσαριφάρντ κι αυτός εύκολα διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.
Με δύο ευκαιρίες στο «καπάκι» ξεκίνησε το β’ ημίχρονο. Στο 47’ ο αμαρκάριστος Φορτούνης έχασε από κοντά ένα από αυτά που... δεν χάνονται και στο 48’ ο Ανσαριφάρντ από διαγώνια θέση έστειλε την μπάλα δίπλα από το δοκάρι. Κάπου εκεί και με τις αλλαγές του Τεννέ, οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να κινούνται πιο δραστήρια. Στο 64’ η κεφαλιά του Βουό ήταν η πρώτη καλή στιγμή της Λαμίας και στο 69’ το σουτ του Πίτι εξουδετέρωσε ο Προτό. Όμως πέραν αυτών ουδέν!
Από την άλλη μεριά, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν χάσει πλέον τον ρυθμό τους και οι αλλαγές δεν βοήθησαν σε κάτι περισσότερο. Στο 70’ ο Μιραλάς, ο οποίος έδειξε διάθεση στην επανεμφάνισή του στο πρωτάθλημα αλλά όχι κάτι παραπάνω, παραχώρησε εν μέσω αποθέωσης την θέση του στον Πάρντο και στο 81’ βγήκε ο Φορτούνης για να μπει ο Σεμπά. Μέχρι το τέλος του αγώνα, ένα καλό σουτ του Πάρντο στο 85’ που έφυγε άουτ, ήταν ό,τι καλύτερο είχε να επιδείξει ο Ολυμπιακός.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Όσκαρ Γκαρθία): Προτό, Φιγκέιρας, Κούτρης, Μποτία, Ένχελς, Ρομαό, Ζιλέ, Μάριν, Φορτούνης ( Σεμπά), Μιραλάς (70’ Πάρντο), Ανσαριφάρντ (85’ Τζούρτζεβιτς).

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Ασίγκμπα, Αναστασιάδης, Κουκόλης (71’ Ορτέγκα), Παντελιάδης, Βασιλαντωνόπουλος, Αναστασόπουλος (51’ Κουτρουμάνος), Μπλάζιτς, Πίτι, Βάρντερσον, Ακόστα (53’ Βουό).

 onsports.gr

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη