Ανακοίνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Φθιώτιδας για τη δίκη των αγωνιστών στις 25/1






    Την ερχόμενη Πέμπτη  25/1 αγωνιστές του κινήματος ενάντια στα διόδια , δικάζονται  για άλλη μια φορά  για τη συμμετοχή τους σε παλιότερες κινητοποιήσεις .
     Μεγαλοεργολάβοι , κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ  και αστική δικαιοσύνη δείχνουν για άλλη μια φορά τον χυδαίο εκδικητικό  τους ρόλο με τις δίκες αυτές  , προσπαθώντας ταυτόχρονα να τρομοκρατήσουν  το λαό για επόμενες διεκδικίσεις και αγώνες  . Φυσικά, όλα αυτά γίνονται  την ίδια στιγμή που νέα διόδια ξεπετιούνται σα μανιτάρια σε όλο τον τόπο , ταυτόχρονα με νέες αυξήσεις στο ήδη δυσβάστακτο αυτό χαράτσι  , κάνοντας ακόμα πιο  δύσκολη την κυκλοφορία του κόσμου στους δρόμους.
   Δεν χορταίνουν  οι ολιγάρχες ούτε από τον πακτωλό κρατικού και ευρωπαϊκού χρήματος που δέχτηκαν για να κάνουν την ιδιωτική τους »επένδυση», ούτε από τις εγγυήσεις του  δημοσίου για την εξασφάλιση τραπεζικών δανείων για να καλύψουν το έτσι κι αλλιώς μικρό μέρος της δικής τους συμμετοχής. Δεν τους ήταν αρκετές ούτε οι αποικιακού τύπου συμβάσεις παραχώρησης του δικαιώματος να εισπράττουν πανάκριβα διόδια από τα λαϊκά στρώματα ούτε τα εκατομμύρια των αποζημιώσεων από χρήματα των φορολογούμενων για τα λιγότερα του αναμενόμενου κέρδη τους. Θέλουν την απόλυτη συμμόρφωσή μας και το τσάκισμα κάθε αμφισβήτησης και εναντίωσης.

Στο μέλλον που μας ετοιμάζουν, μόνη απάντηση είναι η μαζική αντίσταση..
Απαιτούμε:
• Την αθώωση των αγωνιστών του κινήματος ενάντια στα διόδια και την απόσυρση των διώξεων όλων των συναγωνιστών σε όλη τη χώρα.
• Την κατάργηση όλων των διοδίων και την ελεύθερη μετακίνηση σε όλους τους αυτοκινητόδρομους.
• Την ακύρωση των ληστρικών συμβάσεων παράδοσης του οδικού δικτύου και της δημόσιας περιουσίας σε ιδιώτες.


ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ, ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 25/1, ΣΤΙΣ 9:00, ΓΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ


Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη