Ο Κώστας Παπαγεωργίου δεν χρειάζεται άλλο αίμα

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ
O ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ με τον διακριτικό τίτλο «SOS KIDS ΛΑΜΨΗ» ευχαριστεί θερμά όλους τους συμπολίτες μας και φίλους του άτυχου Κώστα που είχαν την ευγενή καλοσύνη να ανταποκριθούν με προθυμία στο κάλεσμα του συλλόγου, η κατάσταση του Κώστα είναι σταθερή και ελεγχόμενη, όπως ενημερωθήκαμε τηλεφωνηκώς από τον γιατρό της Μ.Ε.Θ. σήμερα στις 19:15 μμ.

Η προσέλευση των εθελοντών Αιμοδοτών ,τακτικών αλλά και μη, καθώς και πολλών νέων, ήταν μεγάλη με αποτέλεσμα τη συγκέντρωση πάνω από 40 φιαλών, που αντικατέστησαν τις οκτώ που είχαν δοθεί από την Τράπεζα του συλλόγου SOS KIDS ΛΑΜΨΗ,
Οι υπόλοιπες βρίσκονται στη διάθεση των γιατρών για τις ανάγκες του φίλου μας και εκείνες που θα περισσέψουν έως την ανάρρωση του Κώστα θα παρασχεθούν στο ελληνικό κράτους αντί να παραμείνου στην τράπεζα του Συλλόγου, ώστε να μπορούμε να έχουμε ξανά σε άλλη έκτακτη ανάγκη.

Επίσης αρκετοί συμπολίτες που προσήλθαν με προθυμία και αγάπη για να προσφέρουν αίμα, δεν μπόρεσαν να αιμοδοτήσουν για διαφόρους λόγους (όπως χαμηλή πίεση, χαμηλή αιμοσφαιρίνη, κ.ά.). Τους ευχαριστούμε ολόψυχα και ευχόμαστε στην επόμενη αιμοδοσία να μπορέσουν να εκπληρώσουν το εθελοντικό τους έργο δείχνοντας την αγάπη τους προς τον συνάνθρωπο.
Επιπλέον ευχαριστούμε θερμά όλα τα Μ.Μ.Ε. για την άμεση ανάρτηση σε πάνω από 18 web site της Λαμίας, Λάρισας,Θήβας, Λιβαδιάς,Ιόνιων Νήσων, Κυκλάδων και άλλων περιοχών όπου δραστηροποιείται ο Σύλλογος.
Θα ενημερωθείτε άμεσα για την επόμενη οργανωμένη Αιμοδοσία SOS KIDS ΛΑΜΨΗ στην ΛΑΜΙΑ, η οποία θα διενεργηθεί σε εξωτερικό χώρο, με χρυσό χορηγό μας την Ακτοπλοική εταιρία Hellenic Seaways, δώρα και εκπλήξεις για τους εθελοντές Αιμοδότες μας. Θα ακολουθήσει ταξίδι στην ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ, και εξωτερική αιμοληψία στο εστιατόριο CAPTAIN”S και ΙΘΑΚΗ.

Για περισσότερες διευκρινήσεις παρακαλώ καλέστε στα τηλέφωνα 2231-100340 και 6972-194598.

Με εκτίμηση
Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Λάμψης
Ο Πρόεδρος

Ηλίας Ε. Χονδρογιάννης


Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη