Επιστολή του Γ. Σμοκοβίτη προς τον Πρόεδρο ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας για το θέμα της διεκδίκησης Πανεπιστημίου Στερεάς

Επιστολή του Γ. Σμοκοβίτη προς τον Πρόεδρο ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας για το θέμα της διεκδίκησης Πανεπιστημίου Στερεάς
Προς
κ.Πρόεδρον ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας και Μέλη της
Κοιν: κ. Περιφερειάρχη και Μέλη Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας
          κ. Δήμαρχο και Μέλη Δημοτικού Συμβουλίου Λαμιέων (συν 3σελ. «Γη Λαμίας»)
          Τύπον – ΜΜΕ – κάθε ενδιαφερόμενον
Αγαπητοί κ.κ. Δήμαρχοι,
Στο θέμα της διεκδίκησης Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδας από πλευράς πολιτικών και πολιτών θα ήθελα ως ΠΟΛΙΤΗΣ να επισημάνω:
Η θέση όλων μας έπρεπε και πρέπει ΠΡΟΣ την Κυβέρνηση (συγκυβέρνηση) να είναι ξεκάθαρη και μια, ανυποχώρητη.
Έχει ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ η συγκυβέρνηση να αποκαταστήσει άμεσα την διαταραγμένη ΙΣΟΤΙΜΙΑ και τη προς ζημία της ΑΔΙΚΙΑ έναντι ΟΛΩΝ των άλλων Περιφερειών της Πατρίδας ΣΤΕΡΕΑΣ Ελλάδας, με την Ίδρυση Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδας Αυτόνομα – ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΑ, όπως και σε ΟΛΕΣ τις ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ Ελλάδας. Άμεσα ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Υπουργείου Παιδείας έναρξης σχετικής διαδικασίας. Κάθε καθυστέρησή του είναι απαράδεκτη και οποιαδήποτε άλλη απόφαση του Υπουργείου ΕΝΤΟΣ του σχεδιασμού για ΟΛΗ την Ελλάδα, δηλαδή για κάθε Περιφέρεια ΤΗΣ ΙΣΟΤΙΜΑ για την Ανωτάτη Εκπαίδευση με ΛΕΙΤΟΡΥΓΙΑ Πανεπιστημίου σε κάθε Περιφέρεια, αλλά με εξαίρεση μόνο τη ΣΤΕΡΕΑ Ελλάδα, που θα διαιώνιζε την σε ΒΑΡΟΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΑΔΙΚΙΑ με ΖΗΜΙΑ ΤΗΣ θα μας βρει σε ΕΝΤΟΝΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ με κάθε ΝΟΜΙΜΟ ΤΡΟΠΟ. Απέναντί της ΟΛΟ τον ΛΑΟ και ΟΛΟΥΣ τους Εκπροσώπους ΤΟΥ στη Στερεά Ελλάδα.
Κινήσεις – αποφάσεις του Υπουργείου Παιδείας να συστήνει «Επιτροπές» για να αποφασίζουν ή…. «προτείνουν» για το τεράστιο θέμα που αφορά στη ΣΤΕΡΕΑ Ελλάδα και σε ΙΔΡΥΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ Περιφέρειας ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, αλλά έχουν την  ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ «των Επιτροπών του….. Υπουργείου» Εκπρόσωποι θεσμικών οργάνων με ΕΔΡΑ ΤΟΥΣ σε άλλες Περιφέρειες, ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ αποτελεί υποβάθμιση της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Στερεάς Ελλάδας, είναι απαράδεκτες και για τούτο διορθωτέες ΥΠΕΡ αποκατάστασης αδιαπραγμάτευτων ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ της ΣΤΕΡΕΑΣ Ελλάδας ΠΡΟΣ ικανοποίησή ΤΟΥΣ.
ΓΕΩΡΓΟΣ Β. ΣΜΟΚΟΒΙΤΗΣ
Πρόεδρος Πρωτοβουλίας Πολιτών
για Ίδρυση και Λειτουργία
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΣΤΕΡΕΑΣ Ελλάδας
με ΕΔΡΑ τη ΛΑΜΙΑ 
Υ.Γ.:     Εκ λόγων ανεξαρτήτων της θέλησής μου έγινε αδύνατη η προσέλευσή μου στη σχετική συνεδρίασή σας.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη