Ξεκινά άμεσα η χορήγηση διακριτής στολής στους Καταμετρητές του ΔΕΔΔΗΕ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΤΩΝ- ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΩΝ/ΔΕΗ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΛΟΣ ΓΕΝ.Ο.Π./ΔΕΗ-Κ.Η.Ε.
Αθήνα 24/01/2018
Ξεκινά άμεσα η χορήγηση διακριτής στολής στους Καταμετρητές του ΔΕΔΔΗΕ
Ένα ακόμη πάγιο αίτημα-πρόταση του Πανελλαδικού Συλλόγου Καταμετρητών Ομίλου ΔΕΗ, υλοποιήθηκε από την Διοίκηση του ΔΕΔΔΗΕ και την Διεύθυνση Οργάνωσης, Ασφάλειας Εργασίας & Στεγαστικής Μέριμνας (ΔΟΑΕΣΜ) του ΔΕΔΔΗΕ.
Παραλήφθηκαν ήδη και διανέμονται άμεσα στους δικαιούχους συναδέλφους, τα νέα εφόδια ιματισμού-υπόδησης (στολή) των Καταμετρητών τακτικών υπαλλήλων του ΔΕΔΔΗΕ.
Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε την Διοίκηση και τον Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Χρήστο Σπίγκο για την άμεση ανταπόκριση, καθώς επίσης να αποδώσουμε τα εύσημα για την ταχύτατη υλοποίηση της απόφασης την Διεύθυνση του ΔΟΑΕΣΜ, τους εμπλεκόμενους συναδέλφους και ιδιαιτέρως τον Αναπληρωτή Διευθυντή Κλάδου Ασφάλειας Εργασίας κ. Συμεών Τσολακίδη, για την εξαίρετη συμβολή του και την αγαστή συνεργασία μας.
Το Προεδρείο του Σωματείου μας, με επικεφαλής τον Πρόεδρο Δημήτρη Καρέλη, τον Γενικό Γραμματέα Γιάννη Καλπούζο και τον Ταμία Σπύρο Σπυρόπουλο, συναντήθηκε ήδη με το κ. Τσολακίδη και απέδωσε τα δέοντα, εκ μέρους του Διοικητικού μας Συμβουλίου.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας θα συνδράμει επίσης στο εγχείρημα της διανομής του υλικού ιματισμού-υπόδησης πανελλαδικά, για την σύντομη και εύρυθμη ολοκλήρωση της διαδικασίας.
Για την ιστορία, η παλαιότερη πρόταση, για την χορήγηση διακριτής στολής  στους Καταμετρητές, επανήλθε με επιστολή μας (Α.Π. 1700/ 23-05-2017) και συζητήθηκε με την αρμόδια διεύθυνση της εταιρίας, ενώ εγκρίθηκε άμεσα από τον Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο και την Διεύθυνση του ΔΟΑΕΣΜ, η οποία προχώρησε τάχιστα στις προβλεπόμενες διαδικασίες προμήθειας των υλικών.
Ο Πανελλαδικός Σύλλογος Καταμετρητών Ομίλου ΔΕΗ συμβάλει πάντοτε με τις πρακτικές, εποικοδομητικές, γόνιμες και εφαρμόσιμες ιδέες και προτάσεις του στην εύρυθμη λειτουργία της εταιρίας του Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ), στοχεύοντας στην βέλτιστη ποιότητα παροχής υπηρεσιών, αλλά και την ασφάλεια στην εργασία των συναδέλφων μας, κυρίως όμως στην εξυπηρέτηση των πελατών, αλλά και του δημόσιου συμφέροντος.
Για το Δ.Σ.
    Ο Πρόεδρος                                                                     Ο Γεν. Γραμματέας 
Καρέλης Δημήτριος                                                             Καλπούζος Ιωάννης 

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη