Ανακοίνωση του Δικτύου «Γεώργιος Ζουγανέλης» για τον θάνατο του υποδιευθυντή του Σχολείου των Φυλακών Κορυδαλλού: Αντίο Άρη…


Αθήνα 17 Ιανουαρίου 2018
Αντίο Άρη…
Φτωχότερη η οικογένεια των ΣΔΕ από τον αιφνίδιο θάνατο ενός πολύ ξεχωριστού μέλους της, του Αριστείδη Κάνδια, Υποδιευθυντή του 2ου ΣΔΕ Κορυδαλλού «Γεώργιος Ζουγανέλης».  
Ο Αριστείδης Κάνδιας, ο αγαπημένος μας Άρης, Υποδιευθυντής στο ΣΔΕ ΤΩΝ Φυλακών Κορυδαλλού, απεβίωσε ξαφνικά την Δευτέρα 15 Ιανουαρίου γεμίζοντας θλίψη όχι μόνο την οικογένεια και τους φίλους του,  αλλά και την σχολική του οικογένεια, τους συναδέλφους και τους μαθητές του και στα δύο ΣΔΕ του Κορυδαλλού τα οποία υπηρέτησε με αφοσίωση, αγάπη, πάθος για την γνώση και παιδαγωγικό όραμα.
Απόφοιτος της Πολυτεχνικής σχολής του Α.Π.Θ. με ειδικότητα ηλεκτρολόγου μηχανικού και μηχανικού Η/Υ και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης στον περιβαλλοντικό σχεδιασμό, ο Άρης, εργάστηκε ως εκπαιδευτής Πληροφορικού Γραμματισμού στα ΣΔΕ και εισήγαγε τους μαθητές του όχι μόνο στις γνώσεις και τις δεξιότητες της Πληροφορικής αλλά και της Ρομποτικής, δημιουργώντας στα εργαστήρια που καθοδηγούσε, με τα πιο απλά υλικά, «μικρά θαύματα» περηφάνιας και γνώσης. Ακούραστος και εμπνευσμένος δάσκαλος, αποτέλεσε πρότυπο εκπαιδευτικού και ανθρώπου και πολύτιμο στέλεχος στην εκπαίδευση και των ενηλίκων και των κρατουμένων.
Το Δίκτυο για τον Πολιτισμό και την Εκπαίδευση στις Φυλακές «Γεώργιος Ζουγανέλης», όλοι εμείς που στο πρόσωπο του Άρη βλέπαμε έναν πολύτιμο συνεργάτη και φίλο, ένα σπουδαίο άνθρωπο και έναν άριστο δάσκαλο, αυτές τις δύσκολες ώρες, επιθυμούμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην σύζυγό του Βασιλική και στην κόρη τους Δήμητρα, σε όλους τους οικείους του αλλά και στους μαθητές και τους συναδέλφους του που τον αγάπησαν και θα τους λείψει η ακούραστη και πάντα θετική παρουσία του.
Καλή αντάμωση

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου και ώρα 11.30,  στο Γ’ Νεκροταφείο Αθηνών, Κοτυώρων και Κόμβος Θηβών - Πέτρου Ράλλη, Νίκαια.      

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη