Εκδήλωση Ενορίας Αγίων Αποστόλων Λαμίας

Ακολούθως ο κ. Διευθυντής εκ μέρους των διδασκάλων, των γονέων και των μαθητών ευχαρίστησε εγκαρδίως τον Σεβασμιώτατο  για την ευλογημένη και ενισχυτική παρουσία του στο σχολείο και του ευχήθηκε καλή χρονιά, προσφέροντας του μια εικόνα του Αγίου Νικολάου.

                Η όμορφη τελετή έκλεισε με τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα , τα οποία έψαλλαν στον Ποιμενάρχη μας τα παιδιά.

Την ευκαιρία να επικοινωνήσουν αλλά και να ψυχαγωγηθούν είχαν την Κυριακή 21 Ιανουαρίου το απόγευμα  οι Ενορίτες  παρέστησαν στην εκδήλωση καφέ - τσάϊ  που διοργανωσε το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Αγίων Αποστόλων Λαμίας στο ιδιαίτερα φιλόξενο Ενοριακό Πνευματικό Κέντρο.

                 Τους επισκέπτες καλωσόριζαν οι κυρίες του φιλοπτώχου ταμείου και ο Προϊστάμενος του Ναού   π. Βασίλειος Καραμέρης, ο οποίος ευχαρίστησε θερμά όλους για την παρουσία τους και ευχήθηκε καλή και ευλογημένη  χρονιά.

                Οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το καφέ ή το τσάι τους καθώς και τα πλούσια εδέσματα, τα οποία προσέφεραν ευγενώς οι κύριες της Ενορίας ακούγοντας τα όμορφα παραδοσιακά τραγούδια από την πολυμελή χορωδία του Ναού  υπό την Διεύθυνση του Πρωτοψάλτου κ. Ευθυμίου Τσούμα και τη συμμετοχή του Λαμπαδαρίου κ. Γεωργίου Παλιούρα, Προέδρου του Συνδέσμου Ιεροψαλτών Φθιώτιδος.

                Τα έσοδα της εκδηλώσεως θα διατεθούν στα συσσίτια του κέντρου αγάπης και στο φιλανθρωπικό έργο της Ενορίας.

Εκ του Ιερού Ναού
http://www.imfth.gr/

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη